Skip to main content
Proefsessie Business Club Product Management 2019

Proefsessie Business Club Product Management 2019

Tijdens de proefsessie kunt u kennismaken met het concept ‘Business Club’. Het thema en het opzet worden verduidelijkt, u ontdekt de diversiteit aan deelnemers en u pikt een getuigenis mee. Daarna wordt u uitgenodigd voor een netwerkmoment met een hapje.

De proefsessie voor de Business Club Product Management vindt plaats op dinsdag 3 september 2019 van 18.00 tot 20.00 uur. Op het programma staat Yoav Nir, die het zal hebben over ‘Lean Innovation’.

Yoav Nir is de mede-uitvinder van ClickShare®, het draadloze presentatiesysteem dat hij bij technologiereus Barco mee tot een wereldwijd succes heeft helpen maken. Hij is burgerlijk ingenieur van opleiding en een pionier in Virtual Reality en Augmented Reality. Naast ondernemen, consulteert en coacht Yoav Nir bedrijven en ondernemers, en is hij public speaker. Met 'Game-changing Innovation' heeft hij in 2017 zijn eerste boek gelanceerd.

Inschrijven voor de proefsessie kan via deze link. Indien u nadien beslist om in te schrijven voor de Business Club, is deze proefsessie gratis. Meer info over de Business Club Product Management kunt u hier vinden, of neem contact op met Ewout Ramon

Product Management

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 60 euro
  • Niet-leden: 90 euro

Indien u nadien beslist om in te schrijven voor de Business Club, is deze proefsessie gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de proefsessie. Bij laattijdige annulatie zal het bedrag van 60 euro als no show fee aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx