Skip to main content

Plato Young Leadership

Heb je als startend ondernemer al enkele medewerkers in dienst en wil je je toeleggen op hoe je jouw leiderschapsskills verbetert? Stoot je als zaakvoerder ook op nieuwe uitdagingen door jouw recente groei? Dan is het Plato-traject Young Leadership op maat van jouw uitdagingen.

📓 Ontdek meer over het traject in de verschillende tabs

Plato Young Leadership is een traject exclusief voor zaakvoerders van groeiende bedrijven die minimum 2 jaar en maximum 6 jaar oud zijn.

Heb je al werknemers in dienst genomen of sta je binnenkort voor jouw eerste aanwerving? Hoe dan ook, leiding geven blijft één van de moeilijkste aspecten die aan ondernemerschap gekoppeld zijn. 

In dit traject leer je waar je als ondernemer moet op focussen en welke leiderschapsuitdagingen gepaard gaan met jouw groeifase. Je leert hoe je een gestructureerd (HR-)beleid kan opzetten en hoe je in de selectieprocedure niet blindelings een kopie van jezelf aantrekt.  

Met de groep kijken we met een vergrootglas naar hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling aanpakt door kennis en ervaringen te delen met andere ondernemers.

Jullie bepalen zelf de topics die in de sessies aan bod zullen komen, maar hieronder alvast enkele voorstellen:

 • Welk type leider ben ik?
 • Hoe zet ik de eerste stappen naar een degelijk HR-beleid?
 • Hoe maak ik mezelf misbaar?
 • Welke taken kan ik uit handen geven?
 • Hoe zet ik extra in op mijn persoonlijke ontwikkeling als zaakvoerder?
 • Wat is het ideale loonbeleid voor mijn bedrijf en hoe start ik hieraan?
 • People management
 • Bedrijsfcultuur uitbouwen
   

De kick-off vindt plaats op 14 en 15 oktober 2021. Nadien volgen/volgt

 • 10 maandelijkse sessies, verspreid over 1 jaar
 • 1 informele sessie
 • 1 overkoepelende sessie met alle andere Plato-groepen.
 • Begeleiding door 3 ervaren mentoren en een Voka-coördinator

🖨️ Gratis digiscan bij de start van het traject

Als je deelneemt aan dit groeitraject, krijg je de kans om gratis een digitale scan in te vullen over waar je vandaag staat op vlak van digitalisering binnen jouw bedrijf. 

Je krijgt meteen een pak advies en tips om jouw digitale competitiviteit te versterken.

👩👨 Deze mentor(en) leidt het traject in goede banen

Elke Haemelynck

Als oprichter van Happy Humans ben ik dagelijks bezig met mijn passie: welzijn op het werk.

Voor mij geldt “purpose over profit” en dat straalt Happy Humans ook uit. We bouwen dagelijks aan een hybride team van experten. Practise what you preach is mijn werkmotto.

Deze mentor(en) leidt het traject in goede banen

Louis Vanhove

Als CEO van Bizbike geloof ik stellig in het motto “Teamwork makes the dream work".

Met onze elektrische fietsen breken we een lans voor meer maatschappelijk en persoonlijk welzijn. E-bikes zorgen bijvoorbeeld voor minder files en meer gezondheidsvoordelen dan auto’s. Zelf ondersteun ik de Bizbikers met mijn expertise over thema’s zoals sociale inclusie en digitalisatie.

Louis Vanhove

Zij komen tijdens het traject getuigen over hun groeiverhaal

Architecte Natalie Vanderick maakt  nu al zes jaar in haar eigen granola-atelier met groeiend succes. “Ik begon heel voorzichtig, zonder budget en zonder ervaring, en ging op zoek naar een geschikte oven om de haver te roosteren.” Tot haar eigen verbazing en vreugde vond ze meteen steun bij Les Tartes de Françoise, die haar initiatief geweldig vonden en een oven ter beschikking stelde. Haar producten worden nu verkocht in heel wat geselecteerde kleine winkels en horecazaken in België, tot in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Sinds de coronaperikelen startte Natalie ook met een webshop. Vandaag produceert haar atelier zo’n 2000 kg granola per week. En werkt ze in haar bedrijfje – dat de toepasselijke naam ‘I Just Love Breakfast’ (IJLB) kreeg – met zes enthousiaste jonge medewerkers.
 

Nathalie

Mathias Lamiroy is serieel ondernemer (ThePluginCompany, Constry.com, Ariad, Rubicon), Timothy Ferris-fan en vader van 2 piepjonge dochtertjes. Tijdens de rollercoaster van zijn verschillende bedrijven heeft hij een bijzondere passie ontwikkelt voor persoonlijke groei. Topics als mindset, zelfbewustzijn, leiderschap, peak performance en emotionele intelligentie liggen hem nauw aan het hart. Verhalen en inzichten die hij graag deelt en bespreekt met enthousiaste jonge ondernemers en zijn bijna slapende dochtertjes.

Mathias Lamiroy

💬 Wil je meer informatie rond dit groeitraject? Laat hieronder je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk!

Meer info via https://www.voka.be/privacy

Contactpersoon

Inya Synhaeve

Groeitrajecten - Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

€ 1200 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VLAIO

Advertentie Festival van Vlaanderen