PLATO-traject - Strategie & Inspiratie

15/09/2017

Met dit PLATO-traject geven wij u het inzicht om uw organisatie voor te bereiden op de toekomst. Dit programma daagt u uit om uw leiderschapsrol en strategisch denken te herdefiniëren. We laten ons hierbij inspireren door ervaren topstrategen uit andere sectoren.  

PLATO

PLATO is een intensief lerend netwerk voor kmo-bedrijfsleiders. Binnen PLATO krijgt u de kans om uw bedrijfsvoering onder de loep te nemen. Op een interactieve manier worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld met de bedoeling te professionaliseren en maximaal in te zetten op groei en succes. U kan daarbij rekenen op de coaching van meter/peters. Een mix uit enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven en ervaren kmo-bedrijfsleiders

 

Focus van het traject

Wanneer neemt u als ondernemer de tijd om te reflecteren over de toekomst? Wat gebeurt er op de wereld rondom u dat ervoor zorgt dat u beslissingen of bepalende keuzes moet maken. Met dit PLATO-traject geven wij u het inzicht om uw organisatie voor te bereiden op de toekomst. U realiseert een duidelijke strategische visie en de durf om uitdagingen tegemoet te treden. Dit programma daagt u uit om uw leiderschapsrol en strategisch denken te herdefiniëren. We laten ons hierbij inspireren door ervaren topstrategen uit andere sectoren.  

 

 

Duur

10 sessies

 

Mogelijke onderwerpen

•    Betrokkenheid creëren
•    Strategische doelstellingen bepalen voor uw bedrijf
•    Integreren van strategische planning
•    Succesvol inspelen op veranderende omstandigheden
•    Strategie vertalen in doelstellingen
•    Een strategische visie op een goede manier communiceren

 

Peters/Meters

 

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Zerline Van Acker of bel 09 266 14 45.