Plato-traject - Born Global

01/03/2018

Tijdens dit traject adviseren experts uw snelgroeiende onderneming rond diverse aspecten van internationalisatie.

PLATO

Plato is een intensief lerend netwerk voor kmo-bedrijfsleiders. Binnen Plato krijgt u de kans om uw bedrijfsvoering onder de loep te nemen. Op een interactieve manier worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld met de bedoeling te professionaliseren en maximaal in te zetten op groei en succes. U kan daarbij rekenen op de coaching van meter/peters. Een mix uit enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven en ervaren kmo-bedrijfsleiders.

Focus van het traject

Vooral jonge snel groeiende ondernemingen met innovatieve producten of diensten worden reeds in een vroege levensfase geconfronteerd met opportuniteiten op internationale markten. Deze snelle internationalisering brengt risico's met zich mee.

Voka streeft om de noodzakelijke kennis rond buitenlandse markten en internationalisering en competenties in één programma te verwerken, vanaf de analyse tot en met de implementatie van de innovatieve producten of diensten in het buitenland.

Naast de Plato-meters en -peters krijgt u experts rond de diverse aspecten van internationalisatie ter beschikking die u gedurende het traject begeleiden om uw internationalisatiestrategie bij te sturen en te evalueren.

Duur

10 sessies

Mogelijke onderwerpen

  • Financiering
  • Directe verkoop
  • Agenten en distribiteurs
  • Internationaal HR Management
  • Internationale Sales & Marketing

Peters/Meters

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Contacteer Maarten Dheedene of bel 09 266 14 40.