Plato Summervibes 2017

24/08/2017

Op donderdag 24/08 nodigen wij alle West-Vlaamse Platonisten graag uit in het prachtige Eventhouse voor de eerste collectieve Plato-sessie van 2017.

Plato Summer Vibes 2017

Dit jaar wordt het netwerkevenement opgebouwd rond "The Future is (Y)ours” met als gastspreker Sven Mastbooms.

Beangstigend, hoopgevend of ronduit crazy… je kan de toekomst zien als een uitdaging, een opportuniteit of een onvoorstelbaar avontuur waarop je zelf kiest of je piloot dan wel passagier bent. De toekomst begint vandaag en Sven Mastbooms laat je zien hoe: Lets make the future (y)ours!

Als alumnus van Singularity University, vertrekt Sven Mastbooms vanuit de kracht van exponentieel denken. Hij kijkt naar manieren om onze bedrijven en maatschappij relevant en weerbaar te maken. Als toekomstdenker werkt hij mee aan preferred future scenario's voor uiteenlopende sectoren, van finance en insurance over energie en veiligheid tot gezondheid en leren in al zijn vormen. Hij begeleidt organisaties, start-ups en individuen bij het scherpstellen van hun visie en helpt CEO’s en ondernemers om buiten hun eigen sector opportuniteiten en samenwerkingen te vinden.

Na deze inspirerende woorden, passen we deze visie toe aan de hand van een netwerkoefening en sluiten we de avond af met een heerlijke zomerse barbecue!

Programma

17.30 u.: Ontvangst
18.00 u.: Verwelkoming door Voka
18.15 u.: Keynote door Sven Mastbooms
19.15 u.: Netwerkoefening
19.45 u.: Slotwoord
20.00 u.: Zomerse BBQ
22.30 u.: Einde

Graag tot dan!

Het West-Vlaams Plato-team.

Meer info

angelique.lefebvre@voka.be, 056 26 13 91

vlaio