Skip to main content
Plato Ondernemers Algemeen Management - XL

Plato Ondernemers Algemeen Management - XL

Het Plato-traject Algemeen Management – XL is bedoeld voor KMO-bedrijfsleiders met meer dan 100 werknemers uit Oost- en West-Vlaanderen die willen reflecteren over actuele strategische topics. Door het gebruik van ervaring en advies van andere ondernemers binnen dit traject, krijgt u de mogelijkheid om met kennis van zaken toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

algemeen management XLOm deel te kunnen uitmaken van dit programma, dient u te beschikken over meerdere jaren professionele ervaring, alsook voldoende strategische achtergrond.

De behandelde thema’s binnen Plato Algemeen Management - XL worden bepaald door de deelnemers zelf aan het begin van het traject.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

Strategie – raad van advies – raad van bestuur – groei managen – digitale transformatie – omgaan met vakbonden – ambassadorship – employer branding – alternatieve beloning – financiering – investeringsbeleid – customer journey – bedrijfswaardering - …

Dit traject gaat van start op 8 oktober 2020.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Anouk Andries via anouk.andries@voka.be.


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Wanneer

Prijs

1000 euro

aio

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group