Skip to main content
Map

Plato Ondernemers - Algemeen Management Kmo Next

Het traject voor elke ondernemer die al een Plato-traject gevolgd heeft. Samen met de andere deelnemers, ondernemers uit verschillende domeinen, gaan we dieper in op de diverse managementvraagstukken, altijd met een sterke focus op eigen businesscases. Hiermee is Plato Algemeen Management Kmo Next de alumni-groep van de Plato Ondernemers!

De behandelde thema’s binnen Plato Ondernemers - Algemeen Management Kmo Next worden bepaald door de deelnemers zelf aan het begin van het traject.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

  • algemeen management
  • strategie en groei
  • decision models/decision making
  • financieringsvraagstukken
  • waarde drivers binnen de onderneming
  • jezelf misbaar maken 
  • eigen businesscases uitwerken
  • ...

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Steven Stichelbout

VLAIO/AIO


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Steven Stichelbout

Member Services - Overname, opvolging & groei

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag