Skip to main content
Plato logo

Plato Next Generation - Kempen

Plato, Samen sterker ondernemen. Hét lerend netwerk van Voka, waar kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking centraal staan.
 

Plato biedt je de mogelijkheid om jouw bedrijfsvoering onder de loep te nemen en te professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Op een interactieve manier worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld met de bedoeling te professionaliseren en maximaal in te zetten op groei en succes. Je kan daarbij rekenen op de coaching van ervaren meter en peters. Enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven en ervaren kmo-bedrijfsleiders delen hun expertise en zijn een klankbord voor jouw ideeën, vragen en knelpunten.

Hoe verloopt een Plato-traject?

 • De groepsindeling:
  Elke groep bestaat uit 12 à 16 ondernemers, kaderleden of professionele medewerkers.
 • Kick-off: Kempen
  Kennismaking en samenstelling van het programma. Je leert tijdens deze dag de andere deelnemers van jouw Plato-groep op een informele manier kennen. Op deze dag vul je tevens de nulmeting (= Plato-roos) in via het digitaal platform, bepaal je jouw doelstellingen en de groepsagenda op korte en middellange termijn. Dit vormt meteen de basis voor de thema’s van de maandelijkse bijeenkomsten. 
 • Maandelijkse sessies:
  Gedurende een jaar kom je met jouw groep maandelijks samen bij de deelnemende bedrijven. Na een inleiding over het thema door een expert, een begeleider of een deelnemer worden er ervaringen uitgewisseld, vragen beantwoord en kennis gedeeld.
 • Individuele begeleiding:
  Met specifieke vragen of problemen kan je altijd bij jouw begeleiders (meters/peters) terecht. Daarnaast kan er - via ons digitaal platform - ook gebruik gemaakt worden van het Plato-netwerk om een antwoord op jouw vraag te vinden. 
 • Overkoepelende sessies:
  Twee keer per jaar kom je met alle Plato-groepen uit de regio samen om de contacten tussen de deelnemers van de verschillende groepen te versterken. Op deze overkoepelende sessies wordt er kort een managementthema behandeld. Daarna sluiten we af met een afstudeerfeest.

 

Plato Next Generation

Deze Plato richt zich naar de familiale opvolger die op dit moment de operationele leiding van een (deeldomein van de) kmo heeft en die op korte termijn het bedrijf volledig overneemt. Als familiale opvolger is het een uitdaging om binnen het bedrijf een succesvolle toekomst te ontwikkelen. Wil je in een open maar vertrouwelijke omgeving je ervaring delen met de nieuwe generatie zaakvoerders uit verschillende sectoren? Dan is Plato Next Generation zeker iets voor jou!

Bekijk het programma

Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor bedrijfsleiders of verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo te leren van elkaar en te groeien op diverse domeinen.

Meer informatie

Contacteer vrijblijvend Elien Vingerhoets via elien.vingerhoets@voka.be of 014 56 30 30 of gsm 0474 84 20 81 of neem een kijkje op onze Plato-webpagina.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & OndernemenPlato

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen - Kantoor Geel
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 1.000,- 
Niet-leden: € 1.300,-

Prijs tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf: € 900,- 
Prijzen zijn exclusief btw.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse