Skip to main content
Map

Plato Jong Leiderschap

Lerend netwerk van jonge ondernemers die hun leiderschapsskills willen verbeteren

Plato Jong Leiderschap is een traject exclusief voor zaakvoerders van groeiende bedrijven die minimum 2 jaar en maximum 6 jaar oud zijn én die één tot tien werknemers in dienst hebben.

Heb jij als jonge ondernemer al enkele medewerkers in dienst of neem je binnenkort je eerste werknemer aan? Wil je je leiderschapsskills verbeteren om hen beter aan te sturen? En wil je ontdekken hoe andere jonge ondernemers omgaan met de uitdagingen die gepaard gaan met leiderschap? In Plato Jong Leiderschap deel je kennis en ervaringen met andere ondernemers en krijg je de inzichten en tools mee om een inspirerend leider te worden. 

Op de kick-off bepaal jij samen met de veertien andere deelnemers de agenda voor de tien groepssessies. Op een interactieve manier wissel je, een jaar lang, kennis en ervaringen uit met elkaar,  zodat ook jouw leiderschap naar een hoger niveau getild word. De coaching van ervaren meters en peters zorgt daarbij voor extra meerwaarde. Deze enthousiaste ondernemers delen al te graag hun expertise met jou. In hun rol zijn ze een klankbord om al jouw ideeën en vragen aan af te toetsen.

Een greep uit de mogelijke gesprekstopics:

  • Wie ben ik als leider?
  • Aansturen & motiveren van medewerkers
  • Delegeren en jezelf misbaar maken
  • Inzetten op persoonlijke ontwikkeling
  • Conflicthantering
  • Interne communicatie
  • Bedrijfscultuur uitbouwen
  • Structuur brengen in je organisatie

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek wat Plato voor jou kan betekenen

 

Leren van en met elkaar in een sfeer van vertrouwen door kennisdeling en ervaringsuitwisseling, dat is Plato.

Nog vragen? Of meteen inschrijven? Krijg alle informatie bij Plato-coördinator Lien Vanreusel op 03-232 22 19 of via lien.vanreusel@voka.be

Deze mentoren leiden het traject in goede banen 👇

Bob De Rydt

Bob is een business manager met meer dan 20 jaar ervaring, zowel in B2B als B2C omgevingen. Hij bekleedde leidinggevende en managementfuncties bij Jacobs Douwe Egberts, Red Bull, Colgate-Palmolive, Pernod-Ricard en British American Tobacco.

Tegenwoordig begeleidt Bob bedrijven en organisaties als expert op het gebied van strategie, customer experience en leiderschap. Als ervaren trainer, met een passie voor samenwerking en persoonlijke ontwikkeling, coacht hij ook managers en teams. 

Binnen de verschillende VOKA-kamers heeft Bob in het verleden al verschillende opleidingen geven rond storytelling, pitching, strategie, visie & missie en leiderschap.

Deze mentor(en) leidt het traject in goede banen

Katrin Van Ermengem

Als HR & Finance manager bij Wolvenberg NV heeft Katrin al heel wat ervaring opgebouwd binnen rekrutering, competentiemanagement, loonbeleid, functionering en evaluatiegesprekken. 

Naast haar werkervaring, is Katrin ook erg leergierig en is ze mee met de nieuwste trends binnen HR, door opleidingen tot bedrijfscoach, een masterclass HR aan de Antwerp Management School,…

Binnen Voka- KvK Antwerpen-Waasland begeleidde Katrin in het verleden ook al verschillende Plato-trajecten over HR.

Deze mentor(en) leidt het traject in goede banen

Olivier Kegels

Olivier heeft 8 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen en 3 jaar ervaring als startersadviseur en coördinator innovatie bij Voka - KvK Antwerpen-Waasland. Zo heeft hij meer dan 150 startende ondernemers begeleid van concept/idee naar marktklaar product of dienst en evenement concepten zoals "Tech Talks" en "Tech Summit" ontwikkeld en vermarkt. 

Sinds 2016 is hij co-founder van Humgy. Een keten van coworking spaces met flexibele werkplekken en vergaderzalen met de focus op community creatie en persoonlijke productiviteit.
 

Deze mentoren leiden het traject in goede banen

Contactpersoon

Lien Vanreusel

Community builder

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deelname bedraagt 1.000,00 euro (excl. btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Kmo-portefeuille
Deze opleiding wordt reeds gesubsidieerd door Vlaio. 
De kmo-portefeuille is hierdoor niet van toepassing. 
 
Coronamaatregelen
Deze activiteiten worden georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.
 
Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering