Skip to main content
Plato Customer Centricity

Plato Customer Centricity

Relatiebeheer, relatiemanagement of relatiemarketing, … Er bestaan veel namen voor de strategie waarmee een organisatie een continue betrokkenheid bij haar publiek wil onderhouden. In dit Plato-traject leert u hoe u betere relaties kunt aangaan met uw stakeholders en hoe deze relaties uiteindelijk leiden tot meer winst.

customer centricityDe behandelde thema’s binnen Plato Customer Centricity worden bepaald door de deelnemers zelf.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

service (na verkoop) – segmentatie – CRM – customer journey – loyaliteitprogramma’s – relatiegesprekken – klantentevredenheid – klachtenbehandeling – digitalisatie – …

Daarnaast maakt u aan de hand van dit Plato-traject kennis met mobiel microleren, zo bent u helemaal mee met de laatste trends van Levenslang Leren! Tijdens dit traject zullen we namelijk samenwerken met MobieTrain. Aan de hand van het mobiel leerplatform kunt u uw opgedane Plato-kennis bijschaven waar en wanneer u maar wilt, op uw eigen tempo. De ideale gelegenheid dus om op een nieuwe, interactieve manier kennis op te doen en bij te leren! 

Dit traject gaat van start op 22 september 2020.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Anouk Andries via anouk.andries@voka.be.


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Wanneer

Prijs

1000 euro

aio

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group