Skip to main content

Plato Develop Advanced

Ben je ondernemer en heb je al één of meerdere Plato-trajecten achter de rug? Ben je klaar voor de volgende stap? Neem dan deel aan het Plato Develop Advanced-traject en ontvang feedback en advies van andere ondernemers op actuele topics & je concrete business cases.

Plato Develop Advanced is een groeitraject gericht op ervaren Platonisten die dieper willen ingaan
op actuele bedrijfsuitdagingen
van de deelnemers. Een goede mix van actuele topics en 'burning cases'! De deelnemers presenteren hun 'burning cases' waarna een waardevolle bespreking en/of brainstorm in vertrouwelijke sfeer tot stand komt. Je neemt constructieve feedback en concrete adviezen, tips en actiepunten mee naar huis waarmee je aan de slag gaat in je organisatie. In de sessies volgend op je burning case blikken we kort terug en bespreken we de vooruitgang die je geboekt hebt.

Je hebt al eens deelgenomen aan onze lerende netwerken (Plato Develop, Plato Leiderschap, Flow,...) dus je weet hoe waardevol het is om kennis en ervaring te delen onder bedrijfsleiders die soortgelijke uitdagingen ondervinden. Voor jou is het belangrijk om tot de kern van de zaak de komen. Je staat open voor constructieve feedback en je neemt graag concrete actiepunten mee naar huis.

 

Jullie bepalen zelf de cases die aan bod komen, maar hieronder alvast enkele voorstellen:

 • Je wil je bedrijfswaarden herdefiniëren, samen met je medewerker, hoe pak je dit best aan?
 • Hoe kan je het ownership stimuleren bij je medewerkers? Welke acties heb je tot nu toe al ondernomen en wat werkte (niet)?
 • Je overweegt een overname om de groei van je bedrijf een boost te geven, maar weet niet hoe je de medewerkers van dit bedrijf kan integreren in jouw bedrijfscultuur
 • Je overweegt externe financiering aan te trekken. 
 • Hoe heeft corona de koers van je organisatie verandert en hoe werk je een risico management beleid uit? 
 • Wat is de meerwaarde van een raad van advies en wat zijn best practices?
 • Je wil een nieuw product of een nieuwe dienst in de markt zetten.

In dit Plato-traject komen we met 15 ondernemers om de maand samen om aan de slag te gaan met concrete bedrijfsuitdagingen, doelstellingen en andere vragen waarmee jullie te maken krijgen. 


De tweedaagse kick-off vindt plaats op 29 november 2022:
 

 • 10 sessies, verspreid over 1 jaar (kick-off inbegrepen)

 • 1 informele sessie

 • 1 overkoepelende sessie met alle andere Plato-groepen.

 • Begeleiding door 2 ervaren mentoren en een Voka-coördinator

Snuif de sfeer op met enkele beelden van de vorige kick-off

Ontdek de meter en peter van dit traject

Jürgen Heyman

"Als ondernemer, investeerder en senior executive heb ik voornamelijk ervaring in de B2B technologie, groene technologie en sales consultancy sector. Daarnaast ben ik ook een gecertificeerd Bestuurder. Naast mijn expertise in verkoopprocessen en modellen heb ik onder andere ook een diepgaande kennis in change management, de werking van raden van bestuur en ben ik een gemotiveerd bedrijfscoach. Als ervaren peter hoop ik vertrouwen te creëren binnen de groep en de nodige begeleiding te geven om de kennis- en ervaringsuitwisseling te maximaliseren."

Neem contact op met Jürgen

 

 Peter Plato Develop Advanced - Jurgen Heyman

Sonia Vermeire

Werkervaring?
Als ervaren sales en marketing professional ben ik sterk gefocust op het uitbouwen van bestaande en nieuwe klantenrelaties met toegevoegde waarde. Ik heb reeds 25 jaar ervaring in general management, sales & strategisch business development binnen advertising, media en innovatie/technologie (o.a Roularta, Mediahuis, MT.be, Inetum-Realdolmen,…). Gedurende deze 25 jaar werkervaring ben ik ruim 14 jaar actief als zelfstandig onderneemster Daarvan heb ik 10 jaar een KMO gerund.

Wat was jouw motivatie om in Plato te stappen?
Ik zie in mijn directe omgeving veel ondernemers die nood hebben aan een netwerk, klankbord, adviesraad om hun business verder te laten groeien en de juiste professionele keuzes te maken. Door mijn mix aan ervaring binnen algemeen management, sales & marketing maar ook het begeleiden van bedrijven in transformatie voel ik dat de tijd rijp is om mijn rugzakje aan tips & tricks te delen met andere enthousiaste ondernemers.
Welke persoonlijke meerwaarde wens je als

Wat hoop je bij te dragen aan de groep?
Alleen ga je snel, samen ga je verder. Dit is niet alleen van toepassing binnen de eigen bedrijfscontext maar ook ver daar buiten. Een lerend netwerk als Plato is een ideale omgeving waarbinnen je je verder kan ontplooien maar waar je jezelf ook kwetsbaar kan opstellen zonder negatieve gevolgen. Het connecteren en verbinden van mensen, ongeacht de sector, bedrijfsgrootte, leeftijd, … ligt mij nauw aan het hart.

Neem contact op met Sonia
 

Foto meter Sonia Vermeire Plato Develop Advanced

Wil je meer informatie rond dit groeitraject? Laat hieronder je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk!

Meer info via https://www.voka.be/privacy

Contactpersoon

Carolyn Bednarz

Groeitrajecten - Innovatie

Wanneer

Prijs

€ 1250 (excl. btw)

 • € 1000 deelname Plato
 • € 250 kick-off

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VLAIO