Skip to main content
Map

Plato Algemeen Management kleine ondernemingen

Het klankbord bij uitstek voor elke ondernemer!

Een kritische maar constructieve kijk op jouw zaken van collega-bedrijfsleiders schrikt je niet af? In Plato Algemeen Management - kleine ondernemingen deel je kennis en ervaringen met andere ondernemers, zodat jij ook zelf verder kan groeien.

Kmo-bedrijfsleiders ontmoeten elkaar via Plato. Dit uniek lerend netwerkconcept bestaat intussen al 30 jaar. Maandelijks brengt het jou samen met 15 collega-bedrijfsleiders om op een interactieve manier onderling kennis en ervaringen te delen. Geen grote theorieën of wollige presentaties, wel concrete tips & tricks. Hierbij kan je rekenen op de coaching van enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven en ervaren kmo-bedrijfsleiders.

INHOUD
Binnen Plato Algemeen Management - kleine ondernemingen snijd je diverse thema's rond algemeen management aan. Welke topics aan bod komen, bepaal jij zelf in samenspraak met de andere deelnemers aan dit traject.
 
Een greep uit mogelijke thema's:

  • Hoe zet je je strategie om naar de praktijk?
  • Hoe maak je een analyse van je balans en resultatenrekening?
  • Hoe motiveer je je medewerkers?
  • Hoe herken je opportuniteiten op vlak van up- en crossselling?
  • In welke leiderschapsstijl herken jij jezelf?

DOELGROEP
Plato Algemeen Management richt zich tot ondernemers met groeiambities die willen professionaliseren op verschillende managementdomeinen (strategie, finance, sales & marketing, personeelszaken, innovatie…).
 
Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, neem je contact op met margo.mathys@voka.be.

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek in via deze link.

 

Deze mentoren leiden het traject in goede banen 👇

Marc Verbraecken

Marc Verbraecken

Marc is zaakvoerder van V&P Verzekeringen, een verzekeringskantoor dat hij in 2005 als eenmanszaak heeft opgestart en door de jaren is uitgegroeid tot een bloeiende kmo.
In zijn rol heeft hij al een brede ervaring opgebouwd in het managen van een kmo. Dat gaat van het aanwerven van de eerste werknemer over het bijstellen van zijn groeistrategie tot het realiseren van een overname.
Bij Voka Antwerpen – Waasland heeft hij eerder zelf al deelgenomen aan een Plato Algemeen Management. In 2018  won hij zelfs een award als meest geëngageerde nieuwe Platonist. Als peter van Plato Algemeen Management – kleine ondernemingen wil hij nu andere ondernemers helpen in hun groeiproces.

Meer kan je terugvinden op zijn LinkedInprofiel.

 

Yannick De Waele

Yannick Als zaakvoerder van Herenmode De Waele is Yannick de vijfde generatie aan het roer bij deze herenkledingzaak. Operationeel spitst Yannick zich vooral toe op marketing (beheer van de website, SEO en sociale media), de aankopen en alles wat te maken heeft met maatwerk. Momenteel werkt hij aan een familiale overname.

Naast zijn werk bij Herenmode De Waele is hij ook bestuurder bij KNUSCABIN, een onlangs opgericht bedrijf dat vakantiehuisjes verhuurt. Voorts organiseert hij evenementen zoals het Culinair Fashion & Style Event en de huwelijksbeurzen ‘Wij Trouwen’ en ‘Ik Zeg Ja’.

Bij Voka Antwerpen-Waasland heeft hij eerder ook zelf al deelgenomen aan Plato Algemeen Management. Dit heeft hem ertoe aangezet om werk te maken van de familiale overname van Herenmode De Waele. Met zijn hands-on attitude zal hij een prima Plato-peter zijn, die zijn ondernemingservaringen wil delen om de Plato-groep te inspireren.  

Meer over kan je terugvinden op zijn LinkedInprofiel
 

 

Contactpersoon

Margo Mathys

adviseur opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deelnemen bedraagt 1250 euro (excl. btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is voor deze opleiding niet van toepassing.

Coronamaatregelen
Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering