Skip to main content
Opstart Bryo StandUp traject West-Vlaanderen

Opstart Bryo StandUp traject West-Vlaanderen

Heb je nog geen concreet idee? Of heb je juist heel veel ideeën maar weet je niet welk idee het beste is? Of misschien heb je een idee maar is het nog niet concreet genoeg en twijfel je of het wel levensvatbaar is...

Met Bryo StandUp helpen we je verder en zet je de eerste stappen om jouw onderneming op te starten!

Bij Bryo StandUp reiken we jou tools aan gedurende meerdere workshops om jouw businessidee te ontwikkelen en verfijnen. We denken na over jouw doelgroep, bestuderen de vraag van de markt en werken jouw business model en een financieel plan uit. Op het einde van dit traject evalueren we jouw project op zijn sterktes en zwaktes en geven we jou nog het finaal duwtje in de rug! Naast volgende workshops zijn wij er ook voor one-on-one coaching om jullie volledig klaar te stomen!

Programma

 • 06/10/2020 * 18:00-22:00: Sessie 01 – Start with why & who
 • 13/10/2020 * 08:30-13:30: Sessie 02 – Design Thinking
 • 17/10/2020 * 18:00-22:00: Sessie 03 – Value Proposition
 • 20/10/2020 * 18:00-22:00: Sessie 04 – Brainstorming + Opportunity Validation
 • 27/10/2020 * 18:00-22:00: Sessie 05 – Lean Canvas // Business Model Canvas
 • 14/11/2020 * 08:30-13:30: Sessie 06 – Go2Market
 • 19/11/2020 * 18:00-22:00: Sessie 07 – Financieel plan & financieringsmogelijkheden
 • 01/12/2020 * 18:00-22:00: Sessie 08 – Opstartmodaliteiten
 • 08/12/2020 * 18:00-22:00: Sessie 09 – Pitchen & Presentatietechnieken
 • 16/12/2020 * 18:00-21:00: Sessie 10 – Expertenpanel (pitch op afspraak)

Bryo roadmap

Bryo roadmap 2

Naast de workshops zijn wij er ook om jullie gedurende dit traject individueel te begeleiden.

Locatie

De sessies gaan door op verschillende locaties in West-Vlaanderen. 
Sommige sessies vinden plaats in onze vestiging in Kortrijk maar eveneens gaan er sessies door bij onze stakeholders of bij verschillende West-Vlaamse ondernemingen die een groot hart hebben voor starters. 
Exacte locaties worden later meegedeeld.

Prijs?

250 EUR excl. BTW

aio

Deelnemen?

Zin om deel te nemen aan Bryo StandUp of wens je eerst nog wat meer info?

Enkele getuigenissen 

Bram Algoet - Puckolo
Bryonist Bram Algoet brengt met Puckolo de limonade van zijn grootvader weer tot leven!
In volgend fimpje vertelt Bram zijn verhaal en waarom hij in het Bryo-traject ingestapt is! Als deelnemer aan zowel Bryo StandUp als StartUp kan Bram namelijk als geen ander uitleggen waarom Bryo ook voor jou interessant kan zijn!

Karolien Denoo - Inside out hr

getuigenis 1

Al van het eerste moment dat ik dacht aan springen naar het ondernemerschap, was Voka Bryo StandUp er om mijn hand vast te nemen. Ik had net besloten om mijn carrière een andere wending te geven en voelde mij wat onzeker in de eerste stappen die ik wilde zetten.

Het team van Bryo StandUp deed me direct zeer welkom voelen, dit was zo van bij de eerste intake tot het laatste moment waar ik mijn pitch trots kon voorstellen aan een expertenpanel. Over experten gesproken... Bij Bryo StandUp leerde ik niet enkel de fundamenten om als zelfstandige te starten maar leerde ik er één voor één toppers kennen die ook hun eerste ondernemersstappen wilden zetten en stonden te popelen om hun expertise aan de wereld te tonen.

‘Lean’ werken, business model canvas, go-to-market,... zijn nog maar een paar begrippen die me de weg toonden naar waar ik nu sta. Ik leerde gezond kritisch na te denken over mijn doelgroep en mijn aanpak.

Van hieruit is mijn bedrijfsnaam “InsideOut HR - HR trajecten van binnenuit” ontstaan. Wat ben ik blij dat ik deze kans met beide handen gegrepen heb. Dankzij Voka Bryo StandUp heb ik niet enkel een fantastische baseline en de spreekwoordelijke “schop onder mijn kont”’ gekregen om te durven springen. Maar het was springen met de grote S: vol spontaniteit, serieus en speels tegelijk, super leerrijk en spannend! Staat er nog een '?' naast jouw “springen” dan zorgt StandUp voor jouw '!'.

Springen maar!

Ion Dhont - Intermenzo
Voor mensen die met een drang zitten om te ondernemen, maar niet goed weten waar te starten is Bryo Stand-Up echt ideaal. Ik ben er met mezelf geconfronteerd geweest als mens en als ondernemer. Mijn ondernemingsidee is doorheen de sessies geëvolueerd, meermaals veranderd, en levensvatbaar geworden. Los van de kwalitatieve inhoud van de sessies en de vele interessante 'echte' sprekers, zijn het wellicht de mede-deelnemers die het tot zo'n mooi traject maken. Persoonlijk heb ik nog nooit zo veel bruisende en enthousiaste gesprekken gevoerd over ondernemerschap als tijdens het StandUp-traject.

getuigenis Ion

Justine Moens - Hoihoi

getuigenis 3

Wat na Bryo StandUp?

Na Bryo StandUp heb je zicht of jouw businessidee levensvatbaar is en of je klaar bent om te starten. Ook starten houdt natuurlijk flink wat uitdagingen in... Ook in die volgende fase willen we jou met Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen begeleiden.

Ons traject Bryo StartUp kan je helpen bij alle challenges in deze start-up fase! Je kan je prille ervaringen uitwisselen met je collega-ondernemers, geruggensteund door ervaringsdeskundigen die hun kennis met je delen. Samen omzeilen we de eerste klippen op je koers.

Voor de echte snelle groeiers die volop schalen hebben we Bryo ScaleUp.

Dit traject is er voor start-ups die reeds een omzet realiseren van minimaal €100 k/jaar en dit de komende jaren willen laten groeien tot meer dan €1000 k/jaar. Je ambitie houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

Bryo Team West-Vlaanderen

Bryo

Evy De Bruyker, Astrid De Clerck en Hannes Careel zijn de Bryo-coaches van West-Vlaanderen die jou graag helpen op jouw ondernemerspad. Aan de hand van workshops, individuele coachingsessies en door jou samen te zetten met de juiste klankborden, zorgen zij voor je persoonlijke groei!

Contacteer ons

Vragen over Bryo of onze andere trajecten? Twijfel niet om ons te contacteren. We houden van een goede babbel en lekkere koffie ;-)!

 

Contactpersonen

Evy De Bruyker

Member Services - Startend ondernemen

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Hannes Careel

Member Services - Startend ondernemen

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD Worx