Skip to main content

Ontdek exclusief Landgoed Altenbroek

Voor het eerst in de clubgeschiedenis trekt onze Ondernemersclub naar Voeren waar we het wondermooie Landgoed Altenbroek ontdekken. We verwelkomen drie gastsprekers voor een interview en maken er een bijzonder inspirerende zomeravond van die je zeker niet mag missen. 

Gregory Bouts, general manager van Landgoed Altenbroek, dompelt ons onder in de tijdloze elegantie en ingetogen luxe van de kasteelhoeve uit de 14de eeuw. Hij doet de plannen van de nieuwe uitbaters uit de doeken op deze parel van de Voerstreek te ontplooien tot een luxehotel in de Euregio met toprestaurant én vergaderzalen. 

Gregory Bouts

Voor inspiratie hoeft Gregory het niet ver te zoeken want we verwelkomen ook zijn broer Yannick Bouts, winnaar van de Foodtaster Award voor beste general manager in de Hospitality sector. Nadat hij La Butte aux Bois in Lanaken en Château de Vignée in Rochefort naar een hoger niveau tilde, is Yannick vandaag general manager van het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden, een uniek vijfsterrenhotel in Vlaanderen met een restaurant met Michelinster. 

Yannick Bouts

Joris Gaens, burgemeester van Voeren, stelt ons de troeven van zijn gemeente voor met toerisme als belangrijkste economische pijler. Maar er is meer. Diep onder de groene, glooiende heuvels van de Voerstreek ligt het potentieel voor een van Europa’s meest ambitieuze wetenschappelijke projecten: de Einstein telescoop. We vernemen hoe dit onderzoeksinstituut een enorme impact zal hebben op ons Limburgs en Euregionaal ondernemersweefsel.

Joris Gaens

Voor het interview doen we beroep op Xavier Cortenraedt, brand manager van Chapeau Magazine en Voka ambassadeur voor Voeren. Xavier kent de troeven en het goede leven in zowel Belgisch als Nederlands Limburgs als geen ander en is een netwerker pur sang. 

Xavier Cortenraedt

Programma

  • 19u30   Ontvangst en verwelkoming door het bestuur van Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg
  • 20u00   Inspirerend interview door Xavier Cortenraedt met Joris Gaens, Yannick Bouts & Gregory Bouts 
  • 20u40   Rondleiding door Landgoed Altenbroek
  • 21u00   Netwerkborrel met verfijnde mini-gerechtjes
  • 23u00   Einde
     

Overnacht in het Landgoed Altenbroek 

Enkel deze avond biedt Landgoed Altenbroek een overnachting aan inclusief ontbijt voor slechts € 155 per kamer. Indien u wenst te overnachten, kan u hiervan melding maken in het opmerkingenveld bij de inschrijving.

 

Wij kijken er alvast naar uit jou te mogen verwelkom op ons zomerfeest.
Met warme groeten,
Het bestuur van Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg

 

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Adres

Landgoed Altenbroek
Altenbroek 4
3798 Voeren

Wanneer

Prijs

Leden: € 40
Niet-leden: € 60 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Inschrijven kan tot 20 juni.

Het gehele bedrag blijft verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt voor 20 juni.

Alle prijzen zijn exclusief BTW. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Circuit Zolder