Ontbijtclub Hageland - LAATSTE PLAATSEN

23/08/2018
Ontbijtclub Hageland

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

De volgende ontbijtclub vindt uitzonderlijk de vierde donderdag van de maand plaats op 23 augustus van 7.30 uur tot 9.30 uur in Winge Golf, Leuvensesteenweg 254, Sint-Joris-Winge. 'Change, hoe haalt 80% zijn doel niet?', een interactief inspiratiemoment met Johnny Voet en Patrik Dekeyser.

Johnny Voet heeft meer dan 30 jaar managementervaring en wil als senior consultant bij Avertim en Infrabel bedrijven helpen om in een snel veranderende wereld altijd de juiste strategie toe te passen. Alleen zo kan je de evoluerende markt en technologische verandering bijhouden.

Patrik Dekeyser is als adviseur bij IKMW en oprichter van U-FOCUS gespecialiseerd in implementaties die een meerwaarde geven aan je bedrijf en dus je klanten. Met zijn jarenlange managementervaring, de LEAN-methodologie, out-of-the-box-denken en coaching daagt hij je bedrijf uit om de processen te herbekijken en te verbeteren, om zo je concurrentievoordeel te verhogen. 
 

Programma

7.30 uur: Ontvangst
8.00 uur: Johnny Voet en Patrik Dekeyser
8.30 uur: Netwerking
9.30 uur: Einde

Meer informatie

Jolien Meeusen - jolien.meeusen@voka.be

Logo Golf Winge