Skip to main content
Ontbijtclub

Ontbijtclub Hageland

Ontbijtclub banner

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

De volgende ontbijtclub vindt plaats op donderdag 13 september van 7.30 uur tot 9.30 uur in Winge Golf, Leuvensesteenweg 254, Sint-Joris-Winge. Spreker van dienst is Mathieu Gram. Hij brengt een interessant inspiratiemoment rond 'Waarom je als ondernemer ook atleet moet zijn als je de top wil bereiken'.

Mathieu Gram is Olympisch prestatie- en revalidatiespecialist die mee aan de basis staat van meer dan 30 medailles op Olympische spelen, Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen. Hij heeft een professioneel verleden in topsport op maar liefst drie verschillende continenten. Zijn vakkennis, gegrond in twee masterdiploma’s (Sportwetenschappen en Revalidatiewetenschappen) en zijn unieke praktijkervaring maken van hem de ideale man om atleten te begeleiden naar het hoogste niveau van sport in de wereld: de Olympische spelen. En dat zowel fysiek, mentaal als paramedisch.

 

Programma

7.30 uur: Ontvangst
8.00 uur: Mathieu Gram
8.30 uur: Netwerking
9.30 uur: Einde

Meer informatie

Jolien Meeusen - jolien.meeusen@voka.be

Partners

Winge Golf

Adres

Winge Golf
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis voor leden en kost €15 (excl. btw) voor niet-leden.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Inschrijven kan via de oranje inschrijfknop of via inschrijvingen.vb@voka.be

ING
Proximus
SD Worx
Grant Thornton
Logo Athlon
Logo Premed
Logo G4S
Logo Randstad