Ontbijtclub Hageland

13/09/2018
Ontbijtclub banner

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

De volgende ontbijtclub vindt plaats op donderdag 13 september van 7.30 uur tot 9.30 uur in Winge Golf, Leuvensesteenweg 254, Sint-Joris-Winge. Spreker van dienst is Mathieu Gram. Hij brengt een interessant inspiratiemoment rond 'Waarom je als ondernemer ook atleet moet zijn als je de top wil bereiken'.

Mathieu Gram is Olympisch prestatie- en revalidatiespecialist die mee aan de basis staat van meer dan 30 medailles op Olympische spelen, Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen. Hij heeft een professioneel verleden in topsport op maar liefst drie verschillende continenten. Zijn vakkennis, gegrond in twee masterdiploma’s (Sportwetenschappen en Revalidatiewetenschappen) en zijn unieke praktijkervaring maken van hem de ideale man om atleten te begeleiden naar het hoogste niveau van sport in de wereld: de Olympische spelen. En dat zowel fysiek, mentaal als paramedisch.

 

Programma

7.30 uur: Ontvangst
8.00 uur: Mathieu Gram
8.30 uur: Netwerking
9.30 uur: Einde

Meer informatie

Jolien Meeusen - jolien.meeusen@voka.be

Partners