Skip to main content
Ondernemend Turnhout

Ondernemend Turnhout: Ondernemen & onderwijs

Ondernemend Turnhout* organiseert samen met de stad Turnhout en Voka Lokaal Kempen Midden, één van de lokale ondernemersnetwerken van Voka - Mechelen-Kempen, een bezoek aan de nieuwe High Tech Campus in Turnhout, waar vanaf 1 september leerlingen terecht kunnen. Speciaal voor ons zet HTCT op 15 mei zijn deuren open. 

De komst van High Tech Campus Turnhout is goed nieuws voor ondernemers in de Kempen: de ingenieurs en wetenschappers van morgen zullen hier namelijk opgeleid kunnen worden. Samenwerking met bedrijven is cruciaal om samen een mooie toekomst te kunnen maken. Hoe dit kan worden aangepakt, horen we tijdens deze avond.

Breng gerust jouw collega’s mee. Ze zijn van harte welkom op deze netwerkavond.

Agenda

  • 18u45: onthaal
  • 19u00: verwelkoming, door Pat Van Roey, voorzitter Ondernemend Turnhout
  • 19u05: Introductie: Naar een open High Campus in Turnhout, door gastheer Willy Brion
  • 19u20: HT²0 en PT²O: samen een High Tech toekomst uitbouwen, door Jan Roels en Frank Biesemans
  • 19u45: Thomas More en KU Leuven als partner van innovatief onderwijs en ondernemen, door Els Van Weert
  • 20u00: De voordelen voor ondernemers van een STEM-school, door Bert Adriaensen
  • 20u30: Samenwerking onderwijs i.v.m. 'The Internet of Things' door Nicolas Mertens & Pat Van Roey
  • 20u50: Round-up
  • 21u00: Netwerking

Meer informatie

Neem contact op via contact@ondernemendturnhout.be.

In samenwerking met

Stad TurnhoutOndernemend turnhout

 

* Ondernemend Turnhout brengt ondernemers en managers uit de verschillende industriezones samen om te netwerken en te werken aan het positieve imago van Turnhout als stad om in te werken en te ondernemen. Het wil opportuniteiten en knelpunten aanpakken en de contacten met het Turnhoutse stadsbestuur en andere spelers zoals onderwijs, cultuur … verstevigen. Dit gebeurt onder de vleugels van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en hun lokaal ondernemersnetwerk Voka Lokaal Kempen Midden. Lid zijn van Voka is een aanrader, maar geen verplichting om deel te nemen aan de activiteiten van Ondernemend Turnhout. Meer informatie en het jaarprogramma 2018 (5 activiteiten) vind je via www.ondernemendturnhout.be. Vragen? contact@ondernemendturnhout.be.
 

Adres

High Tech Campus Turnhout
Kempenlaan 36
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is wel verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ine.vanheeswijk@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse