Ondernemen met de twaalfde man

14/11/2017

Is het gras groener aan de overkant?

Als werkgever moet je medewerkers ervan overtuigen dat dit niet zo is. Als je onderneming groeit, trek je graag de juiste mensen naar jouw speelveld toe. Op Stayen, de thuisbasis van STVV, nodigen wij je uit om talent te scouten. 

foto legendarische STVV grasmat

 

Uw spelers staan al op het veld en de reserves zitten op de bank, maar tijdens de transferperiode vertoon je ook interesse voor de mensen op de markt want uiteraard wil je je team blijven versterken. Tijd om samen met de andere Welt deelnemers te netwerken en opkomend talent te scouten op onze transfermarkt.

08.00u Onthaal met koffie en koek
08.30u Pitchen, key voor employer branding
09.00u 1e helft - Sterk werkgeversmerk: pitching
09.45u Rust
10.00u 2e helft - Speeddates: matching werkgever - werkzoekende
10.45u Scouten met een ruime blik
11.15u en nu zelf aan de slag
12.00u Afsluitende lunch met netwerkmoment

Wist u dat wij met meer dan 20 organisaties samenwerken die werkzoekenden begeleiden om stageplaatsen en vacatures in te vullen? Aan een sportieve stand kom je te weten wat ze doen en hoe ze u als ondernemer kunnen ondersteunen.

Voor de lunch zetten we ieders talent in de kijker. Doorheen de voormiddag vallen er meerdere duotickets en een gesigneerde bal te winnen.

Het is hoog tijd om het publiek te betrekken in het spel want het is met de twaalfde man dat we in de toekomst vaker zullen ondernemen!