Skip to main content
Bootcamp Onderhandelingsvaardigheden met Yves Plees

Bootcamp Onderhandelingsvaardigheden met Yves Plees

Als ondernemer kom je in heel wat situaties terecht waarin je moet onderhandelen: met leveranciers, klanten, eerste werknemers of met investeerders. Als beginnend ondernemer zijn dit voor jou misschien nieuwe situaties, weet je niet altijd hoe te reageren en doe je de verkeerde toegevingen. Dankzij deze bootcamp kom je voorbereid aan de start van jouw onderhandelingen. 

Onderhandelen

Bootcamp Onderhandelingsvaardigheden

Vanuit een rijke ervaring in onderhandelen, herstructureringen en veranderingstrajecten deelt Yves Plees zijn knowhow over hoe u deze gesprekken best aanpakt. Wat is de beste concessie strategie, hoe organiseert u het proces, wat is de meest aangewezen onderhandelstrategie, hoe managet u de toezeggingen en hoe beheerst u uw emoties.

Programma

Donderdag 28/03, volledige dag (9.00 tot 17.00 uur) en vrijdag 29/03, voormiddag (9.00 tot 12.30 uur).

Interactieve opleiding over onderhandelingsstrategie en onderhandelingsvaardigheden: theorie, tips & tricks, cases en praktijk. 

Spreker

Yves Plees, Director Customised Software and Services Division bij Acerta, is een gedreven sociaal wetenschapper en een ervaren spreker/trainer die vanuit zijn marketing en HR know–how zich zijn hele loopbaan heeft verdiept in veranderingsprocessen, gedragsverandering, impact, beïnvloeding en onderhandelen. Hij bouwde zijn kennis en ervaring eerst op in de academische wereld, en ging dan ‘in de praktijk’ bij grote ondernemingen en multinationals zoals Agfa Gevaert, Group SD Worx, SWIFT en Acerta.

Als geen ander kan hij de beste beïnvloedingstactiek en veranderingsstrategie detecteren en implementeren. Hij maakt daarbij gebruik van een aparte manier van systeemdenken die erop gericht is emoties te overstijgen en de ruimte voor oplossingen te vergroten.

Hij is regelmatig gastspreker en debater op congressen over leren, marketing, HR, leidinggeven, innovatie en ondernemen. Zijn opleidingen zijn erop gericht alle mensen die beroepsmatig impact dienen te hebben op hun omgeving te helpen begrijpen en doorgronden hoe de gedragswetenschappen hen kan helpen bij het veranderen van mensen, ondernemingen en de samenleving. Hij is gastdocent over deze thema's aan de Antwerp Management School en de Solvay Business School.

Doelgroep

Dit traject is uitsluitend voor (pre)starters. Contacteer Jan Teurrekens voor meer informatie. 

Informatie en inschrijvingen

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Jan Teurrekens of bel 0478 97 31 35.Partners

Wanneer

Prijs

€ 200,00 (exclusief btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Deze opleiding is uitsluitend voor starters of prestarters. 

Hulp nodig?

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media