Skip to main content

Netwerkevenement | NOVUM

Na twee jaar zijn we zeer blij om je opnieuw te mogen uitnodigen voor de volgende sessie van het Innovatienetwerk NOVUM op vrijdag 25 november.

Het gonst opnieuw van de activiteiten in onze regio. Ook wij staan te popelen om het NOVUM-netwerk weer samen te brengen.

  Programma

  Op 25 november bieden we je volgend programma aan:

  • Verwelkoming door schepen Dimitry Soenen
  • Toelichting over de expo Louise/Edith in de Lakenhallen
   • Over Louise Dehem en Edith Dekyndt, allebei Ieperse vrouwen en kunstenaars, maar met een leeftijdsverschil van 100 jaar 
  • Nadine De Smeght van ABC Haarden komt spreken over hun productinnovatie en de niet altijd gemakkelijke weg naar succes.
  • Sunconfex stapte in het project CICO Hub, waar er aan de slag gegaan wordt met hun reststromen door ontwerpers. We ontdekken welke producten ze hiermee ontwikkelden.
  • Food Savers, Aster Ketels en DVV Westhoek komen spreken over het verzamelen van voedseloverschotten en hoe ze die via sociale tewerkstelling op een laagdrempelige manier in winkels te koop aanbieden.

  Daarna volgt een bezoek aan de expo Louise/Edith met Sandrin Coorevits, Directeur Yper Museum en heb je de mogelijkheid om de sprekers te ontmoeten.

  We geven je de mogelijkheid om een plus one mee te nemen naar de sessie.

  Over NOVUM

  Het NOVUM-innovatienetwerk brengt drie keer per jaar inspirerende vernieuwers samen. Zo creëren we kruisbestuiving tussen de bedrijfswereld, de overheid, het onderwijs, gezondheid en welzijn en de culturele sector in de regio Ieper, Poperinge, Wervik, Heuvelland, Mesen, Zonnebeke, Langemark-Poelkapelle en Vleteren.

  Het is een initiatief van Elfi Ameel, Marijke Bouciqué, Sandrin Coorevits, Stijn Debaillie, Patrick Deferme, Bern Paret, Tom Vermeersch, Pieter Roets, Pieter Stichelbaut, Hilde Vandaele en Ilse Vieren, gestuwd door Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk.

  NOVUM

  Contactpersoon

  Tom Vermeersch

  Regioverantwoordelijke Westhoek, Noord-Frankrijk en Wallonie picarde

  Adres

  Raadzaal Stadhuis Ieper
  Grote Markt 34 (ingang Nieuwerck)
  8900 Ieper

  Wanneer

  Prijs

  Voor slechts 25 euro p.p. (excl. btw) krijg je een lekker ontbijt, word je verrast met een dosis inspiratie en gedrevenheid én ontmoet je een select netwerk.

  Voorwaarden

  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

  Vraag het @ Voka

  Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

  Stel hier jouw vraag