Skip to main content
novum

Netwerkevenement: NOVUM

De regio's Ieper, Poperinge, Wervik, Heuvelland, Mesen, Zonnebeke, Langemark-Poelkapelle en Vleteren bruisen van de innovatieve initiatieven. Het netwerkevent Novum wil die nieuwe ideeën beter bekend maken.

Drie keer per jaar verenigt Novum een selecte groep inspirerende vernieuwers uit de bedrijfswereld, de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en de culturele sector met focus op de eigen regio. We luisteren telkens naar vijf inspirational talks en laten ons meenemen in een wereld van innovatie en transformatie.

De volgende sessie vindt plaats op vrijdagmorgen 22 november. We gaan van start om 7.45 uur in restaurant Terminus in Watou. Om deel te nemen betaalt u 25 euro (excl. BTW). In ruil krijgt u een lekker ontbijt, en frisse dosis inspiratie en gedrevenheid én een select netwerk.

Inschrijven kan via deze link (vóór maandag 18 november). Voor meer info kunt u contact opnemen met Jonas Plouvier.

novum


Innovatienetwerk NOVUM is een initiatief van Elfi Ameel, Marijke Bouciqué, Stijn Debaillie, Patrick Deferme, Bern Paret, Jonas Plouvier, Pieter Roets, Pieter Stichelbaut, Hilde Vandaele en Ilse Vieren, gestuwd door Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk.

Adres

Restaurant Terminus
Callicannesweg 16
8978 Watou

Wanneer

Prijs

25 euro (excl. BTW)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Inschrijven voor maandag 19 november. Uw inschrijving is pas definitief na betaling. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx