Skip to main content
Voka Netwekkers Oost meets West bij AAROVA
 • Online

Voka Netwekkers Oost meets West bij AAROVA

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Op 28 oktober ontvangen we collega-ondernemers uit Oost- en West-Vlaanderen graag in alle vroegte online en gaan we actief aan het (net)werk.

Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan! 

De Voka Netwekkers bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij u in de regio - en dit keer ook met collega-ondernemers uit West-Vlaanderen. U komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die uw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Een divers publiek

Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, gelden volgende voorwaarden:

 • Gratis en exclusief voor Voka-leden (niet-leden neem contact op met Valérie Smessaert)
 • 1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)
 • Beperkte inschrijvingsmogelijkheden voor volgende sectoren:
  • Bankensector
  • Financiële sector uitgezonderd banken (verzekeringen, accountancy...)
  • Uitzendsector
  • Juridische sector

Indien een bepaalde sector volzet is, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar Valérie Smessaert. We nemen contact op, zodra een plaats vrijkomt.

Programma

 • 08.00 – 08.05 u. Ontvangst en uitleg Zoom
 • 08.05 – 08.55 u. 1-1 netwerkmoment
 • 08.55 – 09.00 u. Slot

Doelgroep

Zaakvoerders en verantwoordelijke medewerkers

Informatie en inschrijvingen

Wenst u in te schrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ rechts op deze pagina en geef aan in welke sector u met uw onderneming actief bent (banken-, financieel, uitzend-, juridisch, andere).

Annuleren kan schriftelijk via valerie.smessaert@voka.be tot vrijdag 23 oktober 2020.

Met dank aan

AAROVA Events Oudenaarde is de nieuwste locatie van Maatwerkbedrijf AAROVA. De mensen vormen het kapitaal van AAROVA. Zij verrichten eenvoudig loonwerk onder deskundige begeleiding en krijgen zo een kans in het arbeidscircuit. AAROVA biedt zowel in- als uitwerk aan voor loonwerk.

AAROVA beschikt over een ruim machinepark en kan terugvallen op een jarenlange expertise, onder meer in de textiel- en de bouwsector. Zo zijn ze één van de grootste kussenproducenten van België en produceren ze stalenboeken voor tal van opdrachtgevers. Maar ze  staan net zo goed in voor administratieve taken, handling, montage, tapijtsampling en onderhoudswerkzaamheden. De eigen zeefdrukkerij vormt een aanvulling bij enkele van deze activiteiten.

AAROVA kan tevens teams vanaf 8 mensen afvaardigen om ter plaatse in uw bedrijf eenvoudig loonwerk uit te voeren. We beschikken over een pool van 150 mensen voor uitwerk.

U kunt uw bedrijfsactiviteiten in alle vertrouwen uitbesteden aan AAROVA. Geheel of gedeeltelijk. Voor korte of lange termijn. Zo beschikt u zonder eigen investeringen over extra personeel, productiemachines, logistieke middelen, magazijnruimte enz. Dankzij transparante afspraken weet u precies wat de kostprijs is van de tussenkomst.

AAROVA Events

En natuurlijk willen we ook de collega's van Voka West-Vlaanderen bedanken voor de fijne samenwerking en ervaringsuitwisseling.

Voka West-Vlaanderen

Contactpersoon

Valérie Smessaert

Ledenrelaties - Events & Netwerking

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden

Niet-leden: gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert

Annuleren kan schriftelijk via valerie.smessaert@voka.be tot vrijdag 23 oktober 2020. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AAROVA Events

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat