Skip to main content
de nacht van de veerkracht

Jong Voka Kempen - de Nacht van de Veerkracht

Jong Voka Kempen zkt Veerkracht
Welke onderneming toonde zich het veerkrachtigst?
 

Dag van de Groeier maakt na 10 jaar uitzonderlijk plaats voor de Nacht van de Veerkracht - exceptional times call for exceptional measures 😉
Tijdens deze avondactiviteit op 15 oktober (vanaf 18u) gaat Jong Voka Kempen voor één keer dus niet op zoek naar de sterkste groeier maar naar de Veerkrachtigste onderneming uit de Kempen.
Wie toonde de meeste veerkracht in tijden van overmacht? Schrijf je in en kom het te weten tijdens de Nacht van de Veerkracht op 15 oktober.

Wie zoeken we?

  • ondernemingen die zich tijdens de corona-crisis hebben aangepast (kan op verschillende manieren) om toch te kunnen doorgaan
  • ondernemingen die lid zijn van Voka en gevestigd zijn in regio Kempen

De kandidaturen zijn inmiddels afgesloten. De genomineerden worden weldra bekend gemaakt - meer nieuws hierover volgt spoedig!

De Nacht van de Veerkracht vindt plaats op 15 oktober in O.C. De Pit in Kasterlee en wordt gepresenteerd door RTV-hoofdredacteur Jeroen Verlooy.
Als key note speaker beloofden we een klepper van formaat. Comedian Arnout Van den Bossche behoort ongetwijfeld tot die categorie. Hij brengt voor ons zijn uiteenzetting "Burn-Out voor Beginners", waarvoor hij inspiratie haalde uit zijn vorige leven: het bedrijfsleven. Wij kijken er alvast naar uit!

Jij komt toch ook?


Deadlines & programma

18/9: deadline inzenden kandidaturen
9/10: verkiezing winnaar door de jury
15/10: event + verkiezing publieksprijs

 

In samenwerking met:

aio

 

Partners Jong Voka Kempen 2020:

partner JVK

 

Contactpersoon

Evi Heylen

Administratief medewerker Jong Voka Kempen & Plato

Adres

OC Kasterlee - De Pit
Binnenpad 2
2460 Kasterlee

Wanneer

Prijs

€ 65 voor leden / € 97,5 voor niet-leden

€ 20 voor studenten (max. van 15 studenten) 

Prijzen exclusief BTW en enkel in geval van fysiek event (zie voorwaarden)

 

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag wel steeds jouw plaats innemen. Meer info over het event vind je op onze website.

Dit event zal doorgang vinden cfr. de door overheid opgelegde maatregelen inzake COVID-19. Jong Voka Kempen behoudt zich aldus de mogelijkheid voor om het event aan te passen of te wijzigen, en indien strikt noodzakelijk te annuleren, in functie van de op dat moment geldende overheidsmaatregelen. Bij overgang naar een online event zal deelname gratis zijn en wordt er dus niet gefactureerd. Ook in geval van annulatie wordt geen deelnamefactuur opgemaakt. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via (Jong) Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VZW - Staples - 409
IMU - Toerisme Vlaams-Brabant
VZW - IMU - FIT
Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse