Skip to main content

Café Content 2022 bij DC Interieurschrijnwerk

We mogen weer! Café Content schiet weer uit de startblokken, of eerder uit zijn parkeerplaats, en rijdt doorheen de regio Mechelen-Kempen op zoek naar straffe gastbedrijven en interessante ondernemers. Over pot en pint sluiten we elke vrijdag de werkweek af met een gezellige babbel en interessante ontmoetingen. Deze vrijdag strijkt Café Content neer bij gastbedrijf DC Interieurschrijnwerk.

DC Interieurschrijnwerk is gespecialiseerd in op maat gemaakte keukens, inbouwkasten en dressings. Naast het vervaardigen en plaatsen van maatmeubilair, leveren en plaatsen ze parket, laminaat en binnendeuren. Ook bij grotere renovaties of totaalprojecten kunnen ze je verder helpen.

Ze hechten veel belang aan eerlijkheid en correctheid. Zo streven ze naar een goed eindresultaat en een tevreden klant.

DC Interieurschrijnwerk werkt steeds op maat van jou en je ruimte: vertrekken uit een vaag idee of van een reeds uitgetekend plan, een enkele maatkast of de inrichting van een hele woning ... Het kan allemaal. Doordat het team alles ontwerpt, maakt en plaatst, hebben ze heel wat mogelijkheden. Stiptheid, eerlijkheid en vakmanschap staan hierbij altijd voorop.

Kortom, een ideaal gastbedrijf voor onze Café Content op 20 mei 2022! Je bent welkom te Klein Boom 21 in Putte vanaf 16u00.

Tot dan!

 

 

foto

Contactpersoon

Anouk Huysmans

Projectmedewerker events

Adres

Klein Boom 21
2580 Putte

Wanneer

Prijs

Gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie Vermant - mei