Skip to main content

Dag van de Groeier 2018 met uitreiking Willen Winnen Award

Ondernemen is dromen, denken, durven en vooral ook lef... om het gewoon te doen! Elke dag weer! Tijdens de “Dag van de groeier” richten we ons op (jonge) ondernemers die met veel goesting werken aan hun droom en de ambitie hebben om te groeien.

Onze spreekster, zeilster Evi Van Acker (Olympische medaillewinnaar zeilen, sportvrouw van het jaar…) vertelt hoe zij haar droom heeft waargemaakt en over de (soms harde) weg hier naar toe.

Eveneens maken we de winnaar van de Willen Winnen Award bekend! Nieuw dit jaar is dat er ook een publieksprijs zal uitgereikt worden. Kom dus zeker langs, zo kan je de genomineerden het vuur aan de schenen leggen tijdens het panelgesprek en jouw favoriet verkiezen!

De genomineerden zijn:

  • Juneau Cayenne is een creatief contentbureau gespecialiseerd in de communicatie van medische, technologische innovatie en vooruitgang op het vlak van ziekte en gezondheid. Het agentschap is wereldwijd actief voor de healthcare en life sciences sector.
     
  • A-tec BVBA uit Hoogstraten is gespecialiseerd in toevoersystemen en klantspecifieke verpakkingsmachines. Je kan bij hen terecht voor flowpackmachines, robots, kartonneermachines, automatisaties en interne transportsystemen om ze aan elkaar te koppelen.
     
  • NOA Trainings biedt een waaier aan veiligheidsopleidingen voor risicovolle taken, interne/externe logistieke transportmiddelen, bouwplaatsmachines, Code95 en veiligheid en gezondheid. Bovendien zorgt ze ervoor dat jouw werknemers de vereiste attesten op zak hebben. Wetgeving en richtlijnen zijn het uitgangspunt van deze veelal verplichte opleidingen. Bovendien bouwt NOA Academy een echte veiligheidscultuur op met een uniek 5-stappenplan.

Programma

18.00u ontvangst met luxe open belegde broodjes
18.30u verwelkoming
18.40u Grant Thornton
19.00u Evi Van Acker
20.00u voorstelling met filmpjes genomineerden Willen Winnen Award
20.10u interactief panelgesprek van publiek met genomineerden
20.25u stemming + uitreiking publieksprijs Willen Winnen Award (NIEUW!)
20.30u uitreiking juryprijs Willen Winnen Award
20.45u receptie met dranken, hapjes en dessertenbuffet

Meer informatie

Contacteer Evi Heylen via evi.heylen@voka.be of 014 56 30 30.

In samenwerking met

Jong Voka Kempen

GT

 

 

Partners Jong Voka Kempen:

sponsors jong voka kempen

Adres

Soudal
Everdongenlaan 18
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 60,-
Niet-leden: € 80,-
Studenten (max. 10):  € 15,-  (cash te betalen bij de ontvangst op het event)

Prijzen zijn exclusief btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse