MIP @ KRUUL: De weg van de meeste weerstand

25/02/2019

Op 25 februari zijn we voor onze MIP (Meet Inspiring People) te gast bij DMOA architecten. Of beter gezegd bij KRUUL? Dat nieuwe kantoor van DMOA Architecten is meer dan een kantoor. Het is een uitgekiende synergie van artisanale ambachtelijkheid, hedendaagse technieken en frivole kunst.

Tijdens de MIP @ KRUUL pakken we het MIP-concept een beetje atypisch aan. Je kan dan luisteren naar drie inspirerende keynotes die alle drie gegeven worden door een spreker van DMOA Architecten. Tijdens elke keynote staat één boodschap centraal: "Durf te kiezen voor de weg van de meeste weerstand".

 1. Maggie Program
  Wereldwijd zijn 60 miljoen mensen op de vlucht. DMOA ontwikkelde dankzij hun expertise en ervaring in de architectuurwereld de Maggie Shelter. Het ontwerp van de Maggie biedt op vlak van isolatie, multifunctionaliteit, veiligheid en duurzaamheid een doordacht alternatief voor scholen, medische centra... in gebieden in nood. Met de Maggie Shelters wordt bewezen dat het succes van innoveren ligt in het orkestreren van complementaire expertise en krachten.
   
 2. KRUUL: Via de deeleconomie naar een winstmodel
  Laat je inspireren door het verhaal van KRUUL: een lapje grond aan de rand van Leuven dat werd omgetoverd tot een atypisch architectenkantoor. ‘Delen’ werd het nieuwe codewoord toen ook eventruimtes en gedeelde werkplekken werden geïntegreerd in het businessmodel. 
   
 3. DMOA: Innovatie door een combinatie van ambacht en nieuwe technieken
  DMOA probeert steeds een zo groot mogelijk rendement uit kleine aanpassingen te halen. Door elk element telkens opnieuw in vraag te stellen en een combinatie te maken van ambacht en nieuwe technieken komen verrassende resultaten naar boven.

 
Uiteraard kan je tijdens de MIP @ KRUUL netwerken met interessante collega-ondernemers en met wat lekkere tapas erbij is dat nog eens zo aangenaam.

Programma

 • 18.30 uur: Ontvangst met hapje en drankje
 • 19.15 uur: Keynotes
 • 20.00 uur: ‘Netwerking op 3 niveaus’ met tapas en drankjes
 • 22.30 uur: Einde

Meer info?

Kristien Put via kristien_put@voka.be

DMOA Maggie