Skip to main content
teaser MIP

MIP @ KRUUL: De weg van de meeste weerstand

Op 25 februari zijn we voor onze MIP (Meet Inspiring People) te gast bij DMOA architecten. Of beter gezegd bij KRUUL? Dat nieuwe kantoor van DMOA Architecten is meer dan een kantoor. Het is een uitgekiende synergie van artisanale ambachtelijkheid, hedendaagse technieken en frivole kunst.

Tijdens de MIP @ KRUUL pakken we het MIP-concept een beetje atypisch aan. Je kan dan luisteren naar drie inspirerende keynotes die alle drie gegeven worden door een spreker van DMOA Architecten. Tijdens elke keynote staat één boodschap centraal: "Durf te kiezen voor de weg van de meeste weerstand".

 1. Maggie Program
  Wereldwijd zijn 60 miljoen mensen op de vlucht. DMOA ontwikkelde dankzij hun expertise en ervaring in de architectuurwereld de Maggie Shelter. Het ontwerp van de Maggie biedt op vlak van isolatie, multifunctionaliteit, veiligheid en duurzaamheid een doordacht alternatief voor scholen, medische centra... in gebieden in nood. Met de Maggie Shelters wordt bewezen dat het succes van innoveren ligt in het orkestreren van complementaire expertise en krachten.
   
 2. KRUUL: Via de deeleconomie naar een winstmodel
  Laat je inspireren door het verhaal van KRUUL: een lapje grond aan de rand van Leuven dat werd omgetoverd tot een atypisch architectenkantoor. ‘Delen’ werd het nieuwe codewoord toen ook eventruimtes en gedeelde werkplekken werden geïntegreerd in het businessmodel. 
   
 3. DMOA: Innovatie door een combinatie van ambacht en nieuwe technieken
  DMOA probeert steeds een zo groot mogelijk rendement uit kleine aanpassingen te halen. Door elk element telkens opnieuw in vraag te stellen en een combinatie te maken van ambacht en nieuwe technieken komen verrassende resultaten naar boven.

 
Uiteraard kan je tijdens de MIP @ KRUUL netwerken met interessante collega-ondernemers en met wat lekkere tapas erbij is dat nog eens zo aangenaam.

Programma

 • 18.30 uur: Ontvangst met hapje en drankje
 • 19.15 uur: Keynotes
 • 20.00 uur: ‘Netwerking op 3 niveaus’ met tapas en drankjes
 • 22.30 uur: Einde

Meer info?

Kristien Put via kristien_put@voka.be

DMOA Maggie

Adres

KRUUL
Erasme Ruelensvest 21c
3001 Heverlee

Wanneer

Prijs

Voka Vlaams-Brabant leden: Gratis
Niet-leden: € 75
(prijzen excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via de oranje inschrijfknop of via mail naar inschrijvingen.vb@voka.be

ING
Proximus
SD Worx
Grant Thornton
Logo Athlon
Logo Premed
Logo G4S
Logo Randstad