Skip to main content
Voka Opleiding

Mercurio- Go International 4 services 2022-23

Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan is Mercurio Go International de oplossing. Samen met jou werken we een gedetailleerd exportplan uit op maat van jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat je ook in het buitenland sterk, wendbaar en competitief blijft. 

Realiseer jouw internationale groeiambities

Als de pandemie en de geopolitieke spanningen van de jongste maanden ons een les hebben geleerd, is het wel dat inzetten op verschillende afzetmarkten een slimme zet is. In Mercurio Go International optimaliseer je jouw internationale strategie, om jouw stap naar het buitenland meteen op de beste manier aan te pakken.   

Het traject omvat zeven maandelijkse sessies van telkens een volledige dag. De verschillende sessies behandelen zowel de theoretische als de praktische kant van het internationaal ondernemen, met verschillende experts die hun kennis ter zake met jou delen. Tijdens elke sessie is er voldoende ruimte om aan jouw eigen strategie te werken en ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers. 
 
Je legt contacten met andere groeibedrijven, krijgt advies van experten uit het Voka-netwerk en sluit jouw traject af met een sterk en veerkrachtig toekomstplan.
Kortom, een boeiende reis waarbij je jouw grenzen verlegt en alle tools in handen krijgt om grote stappen vooruit te zetten met jouw onderneming.
 

Programma

Sessie 1: Individuele afname quickscan FIT - individueel af te stemmen op locatie van het bedrijf

Kennismaking met jouw onderneming: Wat is de huidige strategie van jouw onderneming? Wat zijn doelstellingen voor export? En wat zijn jouw belangrijkste actiepunten o.b.v. quickscan?

Sessie 2 - 21 november 2022: Keuze exportmarkt, marktanalyse en marktbenadering.

Sessie 3 - TBA: Internationale marketing en sales.

Sessie 4 - TBA: Risicobeheer en financiële planning.

Sessie 5 - TBA: Aanwerving en aansturen personeel/internationale tewerkstelling.

Sessie 6 - TBA: Juridische topics.

Sessie 7 - TBA: Internationale strategie pitchen.

Doelgroep

Ondernemers die een internationale strategie willen uitbouwen.

Contactpersoon

Fatim Ramadane

Coördinator internationale dienstverlening

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

De prijs voor dit traject bedraagt €1000 excl.btw per deelnemer.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin
Welt white paper