Meet & Greet Macedonië (GRATIS)

13/03/2018
Meet & Greet Macedonië

Ontmoet Kocho Angjushev, vice-eersteminister van de Republiek Macedonië

Op 13 maart komt niemand minder dan Kocho Angjushev, vice-eersteminister van de Republiek Macedonië en verantwoordelijk voor economische zaken, naar Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. De basis voor dit uitermate waardevol internationaal contact legden we in 2016 tijdens een zakelijke missie naar deze regio. Deze Meet & Greet is dan ook de ideale gelegenheid om actuele informatie over economische opportuniteiten in Macedonië op te doen. 

Macedonië heeft geen kust maar profiteert van een strategische ligging in een gebied dat begrensd wordt door Bulgarije, Griekenland, Albanië, Kosovo en Servië. Belgische exportsectoren zijn onder andere machines voor landbouwproducten, transportmaterieel en chemische producten. De vice-eersteminister heeft ook een specifieke interesse in hernieuwbare energie (biomassa, zonne-energie…)
Deelnemende bedrijven kunnen zich kort voorstellen en uitgebreid netwerken tijdens de aangeboden receptie.
 

Programma 

13.30 uur           
Verwelkoming.         

14.00 uur           
Rondetafelgesprek met voorstelling van Macedonië enerzijds  en voorstelling van de deelnemers anderzijds met hoofdactiviteit, geplande of lopende relaties met Macedonië.  

15.15 uur           
Vraag & antwoord.

15.30 uur           
Netwerkreceptie met informele uitwisseling van ervaringen.

16.30 uur          
Einde.

Om een degelijke informatie- en ervaringsuitwisseling tot stand te brengen, kunnen maximum 24 bedrijven deelnemen. Snel inschrijven is dus de boodschap.