Skip to main content
Management Assistant Day 2021

Management Assistant Day 2021

Het jaar 2020 was meer dan uitzonderlijk. Uw assistent heeft zich waarschijnlijk nog meer dan ooit 100% ingezet. Dat verdient een beloning, een teken van waardering, een simpel dankjewel,… Onze welgekende Management Assistant Day is hiervoor het ideale geschenk!
 

Management assistant day

De Management Assistant Day is een boeiend en kwalitatief evenement, waarop uw medewerk(st)er centraal staat en samen met andere management assistenten een leerrijke netwerknamiddag en -avond in een bijzonder kader beleeft. Netwerken, bijleren en ervaringen uitwisselen, als ondernemer weet u natuurlijk als geen ander hoe belangrijk dat is.

Programma

De Management Assistant Day vindt plaats op het wijndomein Entre-Deux-Monts, in het Zuiden van West-Vlaanderen. Vooraleer we ons laten onderdompelen in de wereld van de wijngaard, gaan we op verkenning en maken we een korte trip op een van de meeste gekende attracties uit de buurt, een kabellift die een uniek zicht biedt op het heuvelland en die ons letterlijk doet ‘zweven’ boven de wijngaarden van Entre-Deux-Monts. 

Vervolgens doen we een begeleide wandeling op de wijngaarden met een wijndegustatie als afsluiter.

Na de degustatie worden we gecoacht door Martine Prenen, tijdens haar monoloog ‘de gezonde vrouw…’ geeft ze ons heel wat tips om ons lekker in ons vel te voelen en voldoende energie op te scheppen om de werkdag goed door te komen.

Tenslotte sluiten we de dag af met een diner ter plaatse die verzorgd wordt door een gerenommeerde cateraar uit de buurt.

Wilt u uw management assistent op 17 juni verrassen? Klik dan hier om in te schrijven. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt.

Mochten er nog steeds strenge coronamaatregelen gelden in april, dan wordt de Management Assistant Day verplaatst naar de zomer. U wordt hier ruim op voorhand over ingelicht.

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Entre-Deux-Monts
Rodebergstraat 69A
8954 Westouter (Heuvelland)

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro (excl.btw)
  • Niet-leden: 290 euro (excl. btw)

U kunt gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 6

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group