Lunchsessie Welt Leuven: workshop en getuigenis

23/08/2018

Human Capital is één van de succesfactoren van onze ondernemingen. De juiste mensen aantrekken, opleiden en behouden… Het bepaalt meer dan ooit onze slagkracht en wendbaarheid. 

Tijdens deze lunchsessie krijg je een voorsmaakje van de Welt-trajecten die Voka dit jaar organiseert. 
In een Welt-traject krijg je van Voka advies op maat over jouw personeels- en opleidingsbeleid en kan je ervaringen delen met andere bedrijven. Bovendien maak je kennis met interessante opties om vacatures in te vullen, zoals beroepsverkennende stages, individuele beroepsopleidingen en andere werkervarings- en leertrajecten. Dankzij Welt kan je proactief inspelen op de uitdagingen van de arbeidsmarkt. 

Meer info kan je hier vinden.

Programma

11.30 uur: Workshop Birte Kooken 
Mensen denken vaak in beelden. Door tekeningen te gebruiken in een zakelijke omgeving, worden boodschappen beter en sneller overgebracht. Je vergroot de samenhang en impact van de vergadering op het moment zelf en nog lang daarna. Als hr-professional zal je in deze intro-sessie zelf ervaren hoe je eigengemaakte beelden en tekeningen kan gebruiken bij het vergaderen, maar ook bij een opleiding, coaching of hr-project,…    

12.30 uur: Getuigenis Mireille Clerc van HighCo Data
Wat is werkplekleren? Het specifieke integratiebeleid binnen HighCo Dataen de “best case” werkplekleren bij HighCo Data

13.00 uur: Toelichting over Welt

13.15 uur: Netwerking en lunch
 

Welt Leuven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info

Soetkin Van Causbroeck via soetkin.vancausbroeck@voka.be