Skip to main content
Lunch & Learn met de Vlev's van Egypte en Marokko

Lunch & Learn met de Vlev's van Egypte en Marokko

Samen met Flanders Investment & Trade (FIT) organiseert Voka Oost-Vlaanderen een ontmoeting met de Vlaams economisch vertegenwoordigers (Vlev’s) van Egypte en Marokko. Zoekt u inside informatie? Heeft u concrete vragen over uw strategie naar deze landen?

Zakendoen

Een uitgelezen kans voor u om kennis te maken met deze specialisten bij uitstek! De Vlev’s (Vlaams Economische Vertegenwoordigers) beschikken over heel wat marktkennis en zijn graag bereid u met praktische tips en advies bij te staan, maar ook concreet opzoekwerk te doen voor u.

Voka Oost-Vlaanderen organiseert van 12.30 tot 14 uur een informele lunch waarop deze Vlev’s u een overzicht geven van de zakelijke opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven in deze landen. Bovendien kan u ondertussen ook netwerken met collega-ondernemers die belangstelling hebben voor deze regio’s. 

Ook indien u nog geen concrete cases heeft, een ideale gelegenheid om info te verzamelen!

In de voor- en namiddag organiseert FIT (Flanders Investment & Trade) zijn gebruikelijke individuele contactmomenten tussen de Vlev’s en geïnteresseerde ondernemers.

In samenwerking met

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 50 (excl. btw)

 

Niet-leden: € 70 (excl. btw)

 

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media