Skip to main content
LN Vastgoed sessie 4: Deeleconomie

Lerend Netwerk Vastgoed: Brussel als coworking hotspot

Brussel toont heel wat potentieel om een coworking hotspot te worden in Europa. Dat blijkt uit een recent coworking rapport van vastgoedconsultant en dienstverlener Cushman & Wakefield Belgium.

De belangrijkste troeven van onze hoofdstad zijn de grootte van de kantoormarkt, het grote aantal afgestudeerden en jonge ondernemers en de sterke activiteit in de Research & Development-sector. Dat coworking ruimtes aan populariteit winnen in onze hoofdstad staat buiten kijf. Eén van de populairste spelers in deze vastgoedsector is Fosbury & Sons.

Laat je tijdens een interactieve avond rond coworking onderdompelen in de relaxte en inspirerende leefomgeving van Fosbury & Sons en leer meer bij van onze spreker Jo Dewolf van Montea.  
   
De Vastgoedclub is een ideaal netwerk voor managers die gepassioneerd zijn door vastgoed of voor start-up ondernemers op zoek naar inspirerende coworking offices.  

Partners

Contactpersoon

Marjanne Migom

Adviseur Belangenbehartiging ruimtelijke ordening en bedrijventerreinmanagement

Adres

Residentie Alfons
Alfons Gossetlaan 40
1702 Dilbeek

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 90
Niet-leden: € 125 
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Je kan inschrijven via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op de eventpagina op onze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).


Opgelet!
Wegens de vakantieperiode zal jouw inschrijving worden verwerkt na 13 augustus.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad