Skip to main content

Lerend Netwerk Project Engineering 2021

Kennis DELEN, is kennis VERMENIGVULDIGEN.
Investeer in uw projectleiders en maak hen het visitekaartje van uw onderneming

Waarom investeren in een lerend netwerk?

De wereld verandert sneller dan ooit. Bedrijven moeten zich sneller aanpassen dan ooit. Het vermogen om met deze transformatie om te gaan, is op vandaag één van de meest belangrijke skills geworden. Maar change brengt ook vragen met zich mee waarop u, noch de organisatie, het antwoord kennen. Tijd om het lerend netwerk te raadplegen!

Methodiek

In het Lerend Netwerk Project Engineering komen functiegenoten uit verschillende constructie- en installatiebedrijven maandelijks samen om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. En dit in een vertrouwelijke, gesloten omgeving. Elkaar inspireren staat centraal. Wist u dat 70% van onze kennis op een informele manier wordt verworven? Verwacht dus geen éénrichtingsverhaal, maar een stevig netwerk dat nieuwe inzichten en kennis aanreikt en waar de interactie met de andere deelnemers en de sprekers maximaal is. Elke sessie start steeds met een rondleiding in één van de deelnemende productiebedrijven. 

Waarover gaat het?

"Hoe word ik de projectleider waarmee iedereen wil samenwerken?"

Het startthema ligt vast, de overige 4 thema’s bepalen de deelnemers op de kick-off onder begeleiding van de peter. Het is dus belangrijk dat u hierop aanwezig kunt zijn. Afhankelijk van uw functieniveau, het soort projecten waarover u leiding heeft (interne of externe) en uw verantwoordelijkheden zijn er drie mogelijke trajecten: 

Traject 1:
projectleiders en
-managers van
interne projecten

sessies op donderdag
 
Voor projectleiders en projectmanagers van interne projecten binnen uw eigen firma. 
Mogelijke thema's: wat is project?, timing en planning, projectcommunicatie, overtuigen, samenstelling van een projectteam, problemen oplossen en borgen, coachen van medewerkers, ..

Traject 2: projectleiders van
externe projecten

sessies op donderdag
U bent niet leidinggevend in functie, maar bent wel verantwoordelijk voor de realisatie van externe projecten bij een klant en stuurt hiervoor een projectteam aan. 
Mogelijke thema's: controle op de werken, wijzigingen in de planning, omgaan met stress en deadlines, efficiënt (werk)overleg plegen, projectopvolging, agile, scrum ...

Traject 3: projectmanagers van externe projecten

sessies op dinsdag 
U bent leidinggevende aan een team van projectleiders en bent verantwoordelijk voor de realisatie van doorgaans grote, complexe externe projecten waarmee forse budgetten gemoeid zijn. 
Mogelijke thema's: tools voor projectopvolging, teamontwikkeling, scrum, agile, design thinking, budgetmanagement, diplomatie, klantenrelaties opbouwen, communicatie bottom up, ...

Inschrijven

Gelieve het traject dat u wenst te volgen 1) Projectleiders en -managers interne projecten, 2) Projectleiders externe projecten of 3) projectmanagers externe projecten te noteren in het vak 'opmerkingen' wanneer u zich inschrijft. De oranje inschrijfknop bevindt zich rechts onderaan deze pagina.  

Doelgroep

Voor projectingenieurs, projectverantwoordelijken (bachelor of master), projectmanagers, verbetercoaches, COI managers die op de payroll staan van een productie- of constructiebedrijf en samen met een projectteam verantwoordelijk zijn voor de realisatie van technische installaties of machines. Niet voor advies verlenende diensten-, software-, service- en consultancy bedrijven. 

Meer info

Wenst u graag meer info? Schrijf dan in voor onze gratis proefsessie over de Lerende Netwerken op 2 juni via deze link. Een overzicht van de lerende netwerken kunt u raadplegen op de website of in onze folder. Bij vragen, contacteer projectverantwoordelijke Britte Ødegård, britte.odegard@voka.be of telefonisch via 056 23 50 47.

Deontologische code

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie zijn key in het lerend netwerk en enkel mogelijk in een gesloten netwerkomgeving, zonder aanwezigheid van derden. Aangezien de sessies doorgaan in de deelnemende bedrijven en starten met een rondleiding op de werkvloer, rekenen wij op de loyauteit en gastvrijheid van elk bedrijf. 

Te vroeg voor een Lerend Netwerk? 

Dan interesseert het Lab: Human Dynamics in Project Management u misschien wel? Meer info over het programma en de data klik hier

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Wanneer

Prijs

Prijs Voka-leden: 890 euro p.p.
3-5 deelnemers: € 800 p.p. (-10%)
6 deelnemers of meer: € 720 p.p. (-20%)

De hoeveelheidskorting is enkel van toepassing voor deelnemers aan hetzelfde lerend netwerk.
Niet-leden betalen een supplement van 50% op de ledenprijs. 

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be)

kmo-portefeuille

Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Registratienummer: DV.O104126. Aantal uren opleiding: 21

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een lerend netwerk-groep te annuleren indien te weinig deelnemers (minimum 12).

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group