Lerend Netwerk Productie - Teamleader 2017

14/09/2017

Dit netwerk is 15 jaar geleden opgericht door een externe stuurgroep dat een platform zocht voor het snel groeiende knelpuntberoep van meestergast. Inmiddels is dit netwerk uitgebreid naar alle leidinggevenden van een productieafdeling.

Teamleaders geven rechtstreeks leiding aan de uitvoerende medewerkers. Minimum 2 jaar ervaring als leidinggevende is vereist om voldoende te kunnen bijdragen aan de ervaringsuitwissing. U kunt kiezen uit 4 trajecten: A, B, C & D. Er zijn vaste en open thema’s, die in onderling overleg gekozen worden uit een reeks van productiegerelateerde thema’s en leidinggevende vaardigheden. Gelieve bij inschrijving de letter van het traject dat u wenst te volgen, evenals uw tweede keuze(*) onder opmerkingen te noteren.

(*) indien een traject minder dan 12 deelnemers telt, schakelen we de tweede keuze in. U wordt dan uiteraard eerst op de hoogte gebracht.

A B
Mijn rol als leidinggevende Omgaan met verschillende types persoonlijkheden
Oplossingsgericht communiceren Wat als het fout gaat? (storingen, veiligheid,…)
Prestaties opvolgen en feedbackgesprekken Open thema
Motiveren, blijven triggeren van medewerkers Hoe loods ik mijn team door veranderingen?
Omgaan met moeilijke situaties en weerstand Open thema
C D
De meestergasten “hulplijn” Assertief leren “neen” zeggen
Signalen van burn- en bore-out Open thema
Open thema Omgaan met “human errors”
Welke taken kan ik (niet) delegeren? Open thema
Open thema Open thema

Meer info

Voor meer (praktische) informatie over de verschillende Lerende netwerk kunt u de digitale folder raadplegen of contact opnemen met Britte Ødegård via britte.odegard@voka.be of telefonisch via 056 23 50 47.