Skip to main content
Maintenance

Lerend Netwerk Maintenance 2018 *VOLZET*

Dit netwerk is helaas volzet. Interesse om deel te nemen aan de volgende editie in september 2019? Laat het ons weten via britte.odegard@voka.be. Want kennis DELEN, is kennis VERMENIGVULDIGEN.

Waarom investeren in een Lerend Netwerk? 

Als Maintenance manager komt u bijna dagelijks in contact met onverwachte situaties en problemen. Het lerend netwerk Maintenance is dan ook opgestart om verantwoordelijken voor onderhoud en van technische ateliers samen te brengen. De eerste sessie gaat over 'motiveren en behouden van technische medewerkers’ en ‘priority management in onderhoud’. De rest van het programma bepaalt u samen met de groep. Van maintenance gerelateerde thema’s tot uitdagingen voor elke leidinggevende. Voor elk vraagstuk zoeken jullie samen naar een oplossing.

Doelgroep

Maintenance managers, onderhoudsverantwoordelijken, chefs technische atelier die op de payroll staan van een operationeel productiebedrijf met een machinepark en die leiding geven aan een team van onderhoudstechniekers en planners. Niet voor adviesverlenende diensten-, service- en consultancy bedrijven. 

Waarover gaat het?

De thema's bepaalt u samen met de andere deelnemers tijdens de kick-off. Het is dus belangrijk dat u hierop aanwezig kunt zijn. Voorbeelden van thema's zijn:

  • augmented support voor servicetechniekers, 
  • onderhoud als kost of waardenpost, 
  • lean en 5S,
  • Industrie 4.0,
  • toepassingen in onderhoud,
  • leidinggeven aan techniekers, 
  • predictief onderhoud,
  • budget- en beleidsplan voor onderhoud,
  • wanneer onderhoud uitbesteden aan derden,

Meer info 

Schrijf hier in voor onze infosessie lerende netwerken bij Vandemoortele of raadpleeg het overzicht van de lerende netwerken op de website of via de digitale folder. Bij vragen kan u contact opnemen met projectcoördinator Britte Ødegård, britte.odegard@voka.be of telefonisch via 056 23 50 47.

 

Wanneer

Prijs

Prijs leden: 790 euro p.p.

3-5 deelnemers: € 710 p.p. (-10%)
6 deelnemers of meer: € 630 p.p. (-20%)

Hoeveelheidskorting van toepassing voor deelnemers aan hetzelfde lerend netwerk.
Niet-leden betalen een supplement van 50% op de ledenprijs. 

 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be)

kmo-portefeuille

Dit betekent dat deze opleiding voor 30% of 40% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Voka erkenningsnummer: DV.O104126. Aantal uren opleiding: 21

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx