Lancering Routeplan 2025 (GRATIS)

24/04/2019

Bouw mee aan de toekomst van onze regio!

Op woensdag 24 april toveren we de centrale hangar van de Flying Group op Antwerp Airport om tot een virtuele tijdscapsule. De jets maken plaats voor een digitale projectie van Antwerpen-Waasland in 2025. Laat u meevoeren in een vortex van concrete ideeën en onbegrensde ambities naar de economische toekomst van onze regio.

Tijdens de lancering van Routeplan 2025 is VRT-journalist Wim De Vilder uw pilot in command. In duopresentatie met een digitale host wisselt hij videofragmenten af met snedige live-interviews.

Logistiek, health, talent en technologie zijn de grote thema’s van de avond; smart, digitaal en futureproof de kernwoorden.
Dit is een vlucht die u absoluut niet mag missen.

ProgrammaLogo Routeplan 2025

16.15 uur
Ontvangst

17.00 uur
Take-off

18.00 uur
Netwerkreceptie

Wees zeker van uw plaats en schrijf nu in!
Let op, max. 2 deelnemers per bedrijf.

 

Routeplan 2025 is een economisch toekomstplan specifiek voor de regio Antwerpen-Waasland. Samen met 100 ondernemers, captains of industry, academici en experts tekende Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland een transitietraject uit dat inspeelt op de grote thema’s van deze tijd: digitalisering, vergrijzing en nieuwe arbeidsverhoudingen. Dit plan bouwt voort op de vaste waardes: onze wereldhaven, de industriële groeipool en hét diamantcentrum. Het zal verder vorm krijgen samen met ondernemers richting 2025.
Meer info op www.routeplan2025.be