Skip to main content
raad van advies

Lab Raad van Advies en strategische beslissingen

Ondernemers groot en klein, willen allen een gezond bedrijf dat succesvol blijft groeien voor de volgende generaties. In kmo's en familiebedrijven moet de ondernemer dikwijls alleen de belangrijke knopen doorhakken. Sommigen beschikken over een vertrouwenspersoon of een netwerk om hun ideeën af te toetsen. Met een Raad van Advies bouw je op een gestructureerde manier aan een klankbord van gelijkgezinden die meedenken over de strategische vraagstukken van het bedrijf.

PROGRAMMA

Dag 1

  • Hoe werk je een strategie uit?
  • Welke bedrijfsaspecten vragen voortdurende aandacht?

Dag 2

  • Waarom een Raad van Advies? Voor wie?
  • Samenstelling 
  • Werking

Dag 3

  • Actieplan
  • Praktijkgetuigenis

Deelnemers gaan naar huis met een concreet plan, waarmee ze voor de volgende jaren beter vorm kunnen geven aan hun toekomst. 

Spreker

Simonne Vermeylen (Sun Tzu bvba) adviseert en ondersteunt  bedrijven bij de formulering en herziening van hun strategie. Gewapend met een stevige theoretische achtergrond kan ze putten uit haar ervaring als bestuurder en lid in raden van advies. Ze is medeauteur van het Praktijkboek Strategie (Lannoo).

Doelgroep

Kmo-bedrijfsleiders, familiale ondernemers en hun opvolgers – bij voorkeur dus de mensen die beslissingen kunnen en mogen nemen. 

Meer informatie

Contacteer Carolien Jans via carolien.jans@voka.be of 014 56 30 30.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & Ondernemen
ing

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen - Kantoor Mechelen
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 550,-
Niet-leden: € 715,-
Prijzen zijn exclusief btw. 

Aangezien deze opleiding wordt gecofinancierd door het Agentschap Innoveren & ondernemen, komt deze niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. 

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via katleen.crauwels@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse