Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Lab: Feedback geven & krijgen: Hoe kom ik tot een open feedbackcultuur?
feedback
  • On- en offline

Lab: Feedback geven & krijgen: Hoe kom ik tot een open feedbackcultuur?

Hoe kunnen we mensen op een motiverende manier bijsturen? Maar ook omgekeerd: Hoe krijgen we onze medewerkers zover dat ze ook aan ons feedback geven zonder te vervallen in een klassiek éénrichtingsgesprek? Hoe krijgen we de juiste zaken gedaan door de juiste mensen (lees: niet altijd uzelf)? 

Sessie 1: De impact van ons gedrag en communicatiestijl bij de omgang met medewerkers  

Vooreerst polsen we naar de individuele verwachtingen van elke deelnemer m.b.t. het lab. Verder staan we tijdens deze eerste sessie stil bij de impact van verbale en niet-verbale lichaamstaal. 

Sessie 2: Delegeren op een motiverende manier 

De kern van leidinggeven bestaat uit het beste halen uit elke medewerker. Dit kan gerealiseerd worden door o.a. op de juiste manier te delegeren. Hoe doen we dat op een motiverende manier, rekening houdend met de situatie en de werknemer in kwestie?  

Sessie 3: De leider als inspirerende coach 

We starten met een terugkoppeling naar de eerste sessies. Daarna reiken we de deelnemers een kader aan om een goed coaching gesprek te kunnen voeren. We eindigen met een aantal concrete coaching oefeningen. 

Sessie 4: Implementeren van evaluatie- en feedbackmomenten 

De klassieke evaluatiegesprekken zijn steeds meer “old-school”… Voor vele werknemers is een goed evaluatiegesprek echter nog steeds hét gesprek van het jaar met hun leidinggevende. Hoe kunnen we die wens invullen zonder te vervallen in een klassiek éénrichtingsgesprek? En hoe bouwen we regelmatig feedbackmomenten in zonder té controlerend over te komen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens deze sessie. 

Sessie 5: Individuele cases en/of coaching gesprekken een-op-een (inhoud afhankelijk van feedback deelnemers tijdens de eerste 4 sessies) 

Geïnteresseerd? Schrijf u dan hier in. Voor meer informatie, contacteer Tine Degryse

Doelgroep

Zaakvoerders van kmo’s die de hr-rol zelf invullen of leidinggevenden die een team aansturen. 

Spreker  

Moderator en trainer is Yves Vannieuwenhuyssen, oprichter van Trivio Academy

Contactpersoon

Tine Degryse

Member Services - (Snelle) groei en familiale opvolging

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

550 euro

aio

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.  

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.  

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group