Skip to main content
Lab: Cyber target or cyber secure?

Lab: Cyber target or cyber secure?

Niet enkel grote organisaties en instellingen zijn doelwitten van hackers en cybercriminelen. Ook kmo’s krijgen hier in toenemende mate mee te maken. U leert in dit opleidingstraject hoe u zich hier optimaal tegen beschermt en u gaat naar huis met een concreet plan op maat van uw eigen organisatie.

Sessie 1: Is mijn organisatie een doelwit en waarom?

In deze sessie achterhalen we waarom cybercriminelen geïnteresseerd zouden kunnen zijn in uw organisatie. We lichten toe welke de businessrisico’s zijn en welke bedreigingen de meest kritieke systemen kunnen impacteren. Vervolgens bieden we een eerste inzicht in mogelijke beveiligingsmogelijkheden.

Sessie 2: Hoe kan ik me beschermen?

We gaan dieper in op de beveiligingsmaatregelen die een organisatie dient te nemen om zich afdoende te beschermen tegen cyberdreigingen. We bundelen alle kennis uit de twee sessies in een concrete en realistische case waarbij we tonen hoe een cybercrimineel typisch te werk gaat.

Sessie 3: Uitbouwen van een high level bedrijfsplan

Tijdens deze sessie achterhalen we de meest urgente activiteiten die uitgevoerd dienen te worden om uw beveiliging te verbeteren. We werken hierbij de volgende punten uit:

  • Activiteit / project
  • Deliverable
  • Timing
  • Tijdsinschatting
  • Justificatie (beschermen van ‘crown jewel’)

Inschrijven voor het lab ‘cyber target or cyber secure?’ kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Soraya Van Cauwenberghe.

Doelgroep

Er is geen technische voorkennis vereist voor deze opleiding. Dit lab richt zich tot bedrijfsleiders en managers van kmo's.

Spreker 

Peter Versmissen - Deloitte

In samenwerking met

deloitte

Contactpersoon

Soraya Van Cauwenberghe

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • 550 euro

aio

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx