Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Kennissessie - "DO-IT: analyse en actieplan richting excellente innovatie in health & wellbeing"
KS

Kennissessie - "DO-IT: analyse en actieplan richting excellente innovatie in health & wellbeing"

Op dinsdag 13 oktober organiseert Voka Health Community de kennissessie "DO-IT: analyse en actieplan richting excellente innovatie in health & wellbeing" bij De Montil te Affligem (i.s.m. ICT4Care Colloqium). Deze sessie zal coronaproof georganiseerd worden, waarbij alle regels van social distancing gerespecteerd moeten worden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

Covid-19 heeft ons gedwongen tot een plotse spurt in innovatie in welzijn en zorg. Vraag is of we lessen hieruit kunnen meenemen in het vinden van oplossingen voor de toenemende personeelsschaarste. Bovendien staat de wereld niet stil en zijn er reeds tal van goede praktijken in binnen- en buitenland. 

Tijdens de kennissessie van Voka Health Community op dinsdag 13 oktober stellen we onze tweede deelpaper in de serie over personeelsschaarste voor aan het brede publiek, met een dubbele focus binnen een corona en postcorona perspectief:

  • de inzet van innovatie, digitalisering en technologie als deel van de oplossing;
  • de voorstelling van een ruimer, geïntegreerd health-innovatieplan om niet enkel aan personeelsschaarste, maar ook heel wat andere uitdagingen het hoofd te bieden, van preventie en welzijn tot zwaar curatieve zorg.

Kan u er bij zijn op dinsdag 13 oktober? Schrijf u dan snel in en ontdek hoe het geïntegreerd health-innovatieplan het verschil kan maken voor de toenemende personeelsschaarste binnen welzijn en zorg.

Wil u weten wat hieraan vooraf ging? Lees dan onze kick-offpaper met startanalyse, eerste aanbevelingen en volgende stappen over "Personeelsschaarste in welzijn en zorg".

Programma:
17u30    Ontvangst
18u00    Welkom – Peter Van Biesbroeck ( Voka - KvK Vlaams-Brabant)
18u15    Voorstelling paper "DO-IT: analyse en actieplan richting excellente innovatie in health &
               wellbeing" – Pieter Van Herck (Voka)
19u00    Helikopterview met best practices doorheen welzijn en zorg vanuit:
              - industrie: Frank Dendas (Philips)
              - zorg: Jan Van Emelen (Optihealth)
              - welzijn : Philippe Bocklandt (Arteveldehogeschool Gent)
19u45    Reflectie vanuit het beleid – Minister Hilde Crevits
20u00    Q&A
20u15    Netwerkreceptie 

Contactpersoon

Ria Binst

Projectmanager Health Community

Adres

De Montil*
Moortelstraat 8
1790 Affligem

Wanneer

Prijs

€50 (leden Health Community)
€50 (zorgorganisaties, lid van Voka en Health Community)
€110 (niet-leden Health Community)
€25 (studenten)
Patiëntenorganisaties, die lid zijn van Health Community kunnen gratis deelnemen aan deze sessie. Let wel, er wordt een no-show-fee van €65 gehanteerd bij het niet tijdig annuleren van de deelname.

Prijzen excl. btw - betalen doet u na ontvangst van onze factuur.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

* Om tegemoet te komen aan de behoeften van onze leden en ondersteuning te bieden aan de horeca- en eventsector, heeft Voka HC beslist om een aantal van zijn events fysiek te laten plaatsvinden. Dit uiteraard steeds volledig volgens de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en het Covid Event Protocol. Deze kennissessie heeft groen licht gekregen en wordt dus fysiek georganiseerd. Meer informatie over het “Protocol coronaproof events? Bezoek https://www.voka.be/coronaproof.

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op 8 oktober 2020. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VZW - FIT - exportbeurs
ING
SD  Worx