Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Jouw bedrijf niet te hacken? Doe de test!

Digitalisering, IT & Technologie

Je onderneming loopt gevaar! Hoe dan? Je hebt een stevig beveiligde voordeur, een alarm en misschien zelfs een bewakingsfirma die alles in het oog houdt. Maar het gevaar is digitaal en loert bij iedereen om de hoek. Hackers maken van elke zwakte in je informaticasysteem gebruik om binnen te breken, data te stelen of te versleutelen. De kost om alles terug up and running te krijgen en van de misgelopen inkomsten door technische werkloosheid lopen pijlsnel de hoogte in.

Klinkt dit als je grootste nachtmerrie? Terecht. Cybersecurity is een van de grootste aandachtspunten voor ondernemers, van welke grootte dan ook. In deze inspiratiesessie met live demo ontdek je welke gevaren jouw bedrijft loopt. Een echte hacker zal uitleggen hoe (publieke) informatie misbruikt kan worden, en zal ook enkele real-life scenarios voorleggen. Tot slot krijg je enkele snelle tips & tricks over hoe jij je bedrijf nu al kan beschermen.

Leer kijken naar je bedrijf als een hacker en ontdek welke informatie kan misbruikt worden.

Spreker

Tibo Claesens

Cybersecurity expert en ethical hacker Tibo Claesens maakte begin vorig jaar zijn jongensdroom waar en startte met ZeroBit zijn eigen bedrijf. Daarmee wil hij andere ondernemingen zich helpen beschermen tegen cyberaanvallen zoals phishin, ransomware, denial of service... Dat doet hij met een doorgedreven analyse van de IT-omgeving, het zoeken en implementeren van oplossingen op maat en de follow up daarvan.

Programma

  • 14u00: ontvangst met koffie
  • 14u30: start Inspiratiesessie
  • 16u30: Q&A met een hapje en een drankje
  • 17u00: einde inspiratiesessie

Bereikbaarheid

Parkeren: Net voorbij de ingang van het Novotel is er een betaalparing onder het hotel. De privé parking van SBB is gereserveerd voor de medewerkers van het kantoor. De Minckelersparking is eveneens doenbaar daar deze op wandelafstand is gelegen.

Zerobit          sbb

Innovatieve starterssteun i.s.m. Vlaio | Voka

Contactpersoon

Roel Raymaekers

Manager Duurzaam en Innovatief Ondernemen

Adres

SBB
Vuurkruisenlaan 2
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

 

Proximus