Skip to main content

Jong Voka Vlaams-Brabant Wine tasting event

Benieuwd hoe je best een wijn proeft en welke wijnen je kan combineren met welke gerechten? Sommelier Lucia neemt jullie tijdens de Jong Voka Vlaams-Brabant Winetasting mee naar de wereld van de unieke, pure, Europese topwijnen.

Tijdens de tasting ontdekken we wie de beste neus heeft van de groep, wat nu echt het geheim van lekkere wijn is maar genieten we natuurlijk vooral van een selectie topwijnen rechtstreeks van getalenteerde Europese wijnmakers.

Lekkere wijnen hebben we al, nu nog goed gezelschap en het belooft een topavond te worden!

Programma

19.00 tot 20.00: ontvangst en inleiding

20.00 tot 22.00: start winetasting

22.00 tot 23.00: netwerking

Wie is sommelier Lucia?

Sommelier Lucia van WHOOwine

Een vat vol passie en enthousiasme, sommelier sinds 2014 (FISAR-sommelier school  in Turijn). Woonde 5 jaar tussen de mooiste wijngaarden ter wereld in Piemonte en is grote fan van duurzaam ondernemen in alle sectoren. Een krak in het zoeken en vinden van getalenteerde wijnmakers met het mooiste verhaal en de beste wijnen en deze voor jou naar België brengen. Sinds 2017 maakt ze mensen blij met WHOOwine.be 

Logobalken

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Adres

Lotus Brussel
Brusselsesteenweg 744
1730 Asse

Wanneer

Prijs

€50 excl. BTW leden Jong-Voka Vlaams-Brabant

€85 excl. BTW niet-leden Jong-Voka Vlaams-Brabant

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus