Skip to main content
TVH

Jong Voka visits TVH

In mei trekken we met Jong Voka naar TVH voor de volgende 'Jong Voka visits'. De one-stop shop voor onderdelen en accessoires voor material handling, industriële en landbouwmachines is uitgegroeid tot absolute wereldspeler. Deze 'Jong Voka visits TVH' wordt bovendien gekoppeld aan 'Vliegende starters - Ondernemen doe je niet alleen'. En ook de traditionele rondleiding in het bedrijf zal niet ontbreken. 

Jong Voka visits

Ondernemen doe je niet alleen. Iedere ondernemer laat zich omringen door een co-founder, investeerder(s), medewerkers, raad van advies,… om zich zo te versterken. Daarom brengen we op woensdagavond 8 mei ondernemers, experten en investeerders samen voor een inspirerende avond vol kruisbestuiving.

Je maakt er bovendien kans op een tête-à-tête lunch met een topondernemer. Volgende ondernemers houden alvast een plaatsje vrij in hun agenda: Filip Balcaen, Wouter Torfs, Herman Vandevelde, Carl Van de Velde, Jan De Nul, Bart Verhaeghe, Michèle Sioen,...

Wat staat er op het programma?

  • Break-out sessies met onder andere Conny Vandendriessche, Omar Mohout, ING, Renewi, Axxi,...
  • Debattle met Conny Vandendriessche, Omar Mohout, Dominiek Valcke en Jan De Witte
  • Uitreiken van toplunches met niemand minder dan Filip Balcaen, Wouter Torfs, Herman Vandevelde, Carl Van de Velde, Jan De Nul, Bart Verhaeghe, Michèle Sioen,...
  • Rondleiding door het bedrijf


Break-outs

Gedurende de avond zijn er 6 break-out sessies gepland om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Onder andere Conny Vandendriessche, Omar Mohout en experten van ING, Renewi en Axxi voorzien de deelnemers van de nodige inspiratie.

Debattle

Aan de hand van interactieve stellingen treden onder andere Conny Vandendriessche en Omar Mohout met elkaar in debat. Het resultaat? Concrete tips die je meteen kan implementeren in jouw organisatie.

Toplunches

Door in te schrijven maak je kans op een toplunch met niemand minder dan onder andere Filip Balcaen, Wouter Torfs, Herman Vandevelde, Carl Van de Velde, Jan De Nul, Bart Verhaeghe of Michèle Sioen.

Wil je graag van gedachten wisselen met één van deze topondernemers? Hou dan zeker de instructies uit de bevestigingsmail goed in de gaten.

Dit event is volzet. Voor meer info kan je contact opnemen met Astrid De Clerck.

community     ING     AIO


Partners Jong Voka West-Vlaanderen:

Axxi     Renewi     Stella P     picobello

 

 

Adres

TVH
Brabantstraat 15
8790 Waregem

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 50 euro
  • Niet-leden: 50 euro

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annulatie kan kosteloos tot 24 uur voor het event via astrid.declerck@voka.be. Indien later geannuleerd wordt, blijft het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx