Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Jong Voka visits Smart Solutions (Ambassadeur Trends Gazellen)
Smart Solutions

Jong Voka visits Smart Solutions (Ambassadeur Trends Gazellen)

Op donderdag 8 november brengen we een bezoek aan Smart Solutions, een bedrijf dat zich toelegt op de outsourcing van specialisten aan kmo's binnen de takken industry, finance en engineering. Het programma wordt ingevuld met een blik achter de schermen in de nieuwbouw, het ondernemersverhaal van de zaakvoerder en een panelgesprek met de ambassadeurs van Trends Gazellen 2018. Uiteraard is er ook tijd voorzien om te netwerken. 

Smart Solutions is opgericht in 2012 in het West-Vlaamse Izegem door Frederick Verhelst. In een tijdspanne van 6 jaar werken er meer dan 250 medewerkers verdeeld over 4 niches en 5 filialen verspreid over heel Vlaanderen. Dankzij deze sterke groei werd Smart Solutions bekroond tot Ambassadeur van de Trends Gazelle 2018.

Smart Solutions

Programma

18.00 uur Ontvangst met korte gidsbeurt in het nieuwe gebouw van Smart Solutions
19.00 uur Intro Voka West-Vlaanderen
19.05 uur Keynote Frederick Verhelst - Smart Solutions
19.25 uur Panelgesprek met de ambassadeurs Trends Gazellen 2018 (delaware - XL Roc - Smart Solutions)

  • delaware: biedt geavanceerde oplossingen en diensten aan organisaties die streven naar een duurzaam concurrentievoordeel. Ze begeleiden klanten bij hun bedrijfstransformatie door de ecosystemen van hun belangrijkste zakelijke partners, SAP en Microsoft, toe te passen.
     
  • XL Roc: is de koepelmaatschappij boven het netwerk van shops die horen bij de tankstations van de Kuurnse energiegroep G&V.

20.15 uur Wining & Dining

Vragen?

Contacteer gerust Evy De Bruyker

 

Adres

Smart Solutions
Onledebeekstraat 11
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 35 euro
  • Niet-leden: 55 euro

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan kosteloos tot en met 15 oktober, anders wordt het volledige bedrag gefactureerd. Maximum 2 deelnemers per bedrijf. Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx