Skip to main content

Jong Voka van symphonic tot dj (GRATIS)

Op de beats van Rimski-Korsakov, Jongen en Stravinski

In samenwerking met Antwerp Symphony Orchestra biedt Jong Voka Antwerpen-Waasland jou de geweldige kans om je op een unieke manier onder te dompelen in klassieke muziek.

Op donderdag 18 november staat Tine Embrechts als Master of Ceremony op het podium van de Koningin Elisabethzaal tijdens dit Clubconcert.

Op het programma staat muziek uit het magische Harpconcerto van de Belgische componist Joseph Jongen onder leiding van dirigente Elim Chan. Topmusicus Anneleen Lenaerts demonstreert hoe virtuoos je een harp kan bespelen. Verder pikken nieuwsgierige concertgangers de steengoede muziek van gevestigde waarden Rimski-Korsakov en Stravinski mee.
 
Na afloop wordt het atrium omgetoverd in een club waar je met dj en drankje kan genieten van een sfeervolle afterparty.  

Zin om je te laten verrassen in de prachtige Koningin Elisabethzaal?
De plaatsen zijn beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

Contactpersoon

Maarten Cosijn

Commercieel Manager

Adres

Koningin Elisabethzaal
Astridplein 26
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden van Jong Voka-Antwerpen-Waasland.

Elke inschrijving telt voor slechts één persoon. U kan inschrijven met maximum 2 personen per bedrijf of met uw partner.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Dit concert past in een samenwerking tussen onze Kamer en het Antwerp Symphonic Orchestra. Hierdoor kunnen wij u dit muzikaal avondje uit gratis aanbieden.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

Hulp nodig?

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans