Skip to main content
stamgasten

Jong Voka Antwerpen-Waasland: Stamgasten voorjaar 2019

Jonge ondernemers doen hun inspirerend verhaal.

Op woensdag 24 april verwachten we je eerst op de lancering van Routeplan 2025, de economische toekomstvisie van en voor onze regio. Nadien zakken we af naar de E-lounge 100 meter verder op Antwerp Airport, voor een boeiend verhaal over de stijgende vlucht van drones. Drones komen almaar dichterbij en winnen meer en meer aan belang. Tegen 2020 zou deze markt 127 miljard dollar waard zijn, tenminste als het droneverkeer veilig geïntegreerd kan worden met het huidige vliegverkeer. En daar speelt Unifly op in. Het ontwierp een platform om het onbemande luchtverkeer te beheren. In 2018 werd Unifly uitgeroepen tot Tech Startup of the Year.  Het is ook het eerste Belgische bedrijf dat met de Amerikaanse onlinereus Amazon samenwerkt rond het inzetten van drones voor e-commerce.  Mis dit niet en schrijf je vandaag nog in! (Je kan je uiteraard ook enkel inschrijven voor Stamgasten zonder aanwezig te zijn op Routeplan 2025).

Programma
 
20.00 uur
Ontvangst met drankje
 
20.30 uur
Inspirerend verhaal door Marc Kegelaers, CEO Unifly met aansluitend vragenronde
 
21.15 uur
Netwerkdrink
 
22.15 uur
Voorziene einde

Graag tot dan!
 
Andreas, Anneleen, Bart, Ben, Ellen, Laurent, Mathias, Michaël en Steven
Het bestuursteam van Jong Voka Antwerpen-Waasland.

Adres

Antwerp Airport
Deurne
2100 Deurne

Wanneer

Prijs

Gratis

Exclusief voor leden van Jong Voka Antwerpen-Waasland

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx