Skip to main content

Jarige bedrijven 2022

Banner jubilarissen

 

Uitreiking met certificaat

In 2022 wilt Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant samen met de Provincie bedrijven die een jubileum vieren erkenning geven voor de jarenlange zin voor ondernemen en de groei die jullie verwezenlijken in onze regio. We vieren jouw verjaardag graag met je mee. We overhandigen een uniek certificaat en zetten jarige bedrijven in de kijker in ons jubileum editie van het magazine Ondernemers.

Het certificaat is gratis voor leden van Voka - KvK Vlaams-Brabant. Bij de inschrijving kan je bovendien ook aanduiden of je je wil inschrijven voor één van onze jubileumpakketten. Dit is geheel vrijblijvend. In dit pakket kan je jouw verjaardag nog extra in de kijker zetten en toonbaar maken aan 4.000 andere ondernemers in Vlaams-Brabant.

Reserveer jouw jubileumpakket

In augustus 2022 brengen we een unieke editie uit van ons magazine Ondernemers. Het magazine wordt verspreid naar 4.000 abonnees, voornamelijk bedrijfsleiders en kaderleden uit grote en kleine ondernemingen in Vlaams-Brabant en Brussel en digitaal naar al onze leden. Dit magazine zal boordevol boeiende verhalen van succesvolle Vlaams-Brabantse ondernemers staan die net als jij dit jaar een jubileum vieren.

Details

We sturen een fotograaf bij jou ter plekke om jouw pagina('s) te voorzien van een mooie uitvergrote foto. Deze foto wordt voorzien van jouw bedrijfsgegevens en het aantal jaren dat je bedrijf bestaat. De fotoreportage mag je bovendien ook gebruiken op andere communicatiekanalen. Wanneer je kiest voor het jubileumpakket met bedrijfsreportage zal een journalist dit artikel schrijven. 

Er zijn twee formules:

  • Jubileumpakket 1 bladzijde met foto voor 1.850 euro (excl. btw)
  • Jubileumpakket 2 bladzijdes met bedrijfsreportage of artikel voor 2.250 (excl. btw)

Meer informatie via sophie.moerenhout@voka.be 

In samenwerking met

Contactpersoon

Sophie Moerenhout

Relatiebeheerder Partnerships en Publiciteit

Wanneer

Prijs

Automatisch inbegrepen (gratis voor leden):

  • Gepersonaliseerd certificaat

Bij inschrijving kan je vervolgens kiezen voor de volgende modules:

  • Jubileumpakket 1 bladzijde voor 1.850 euro (excl. btw)
  • Jubileumpakket 2 bladzijdes voor 2.250 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Actie enkel voorbehouden voor leden van Voka - KvK Vlaams-Brabant en voor bedrijven die een jubileum vieren van: 10, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80, 90, 100, 110, 120 (+) jaar. 

Proximus