Skip to main content
 • Home
 • Activiteiten
 • International Growth Talks - How to make your business b(l)oom internationally?
growth talk

International Growth Talks - How to make your business b(l)oom internationally?

In gesprek met Sven Algoet, Founder en CEO van SWEET-SWITCH®: ‘Sneller internationaal groeien door de sterke mix van wendbaarheid en innovatie’

Internationaal zakendoen, een koud kunstje? Niet bepaald. Een boeiende stap in de verdere groei van uw onderneming? Absoluut. Misschien koestert u ook de droom om de Belgische grens over te steken en hoort u graag de inzichten van een doorwinterde topondernemer die het landschap van internationaal zakendoen al vanuit verschillende perspectieven kon ervaren. Hoe begint u hieraan? Wat zijn de mogelijkheden die u zeker niet uit het oog mag verliezen? Wat zijn de ‘red flags’ en ‘green lights’? En hoe overbrugt u culturele verschillen?

Voka West-Vlaanderen engageert zich ertoe om West-Vlaamse ondernemers met internationale groeiambities in contact te brengen met een topondernemer via de International Growth Talks:

 • Inspireren door ervaring
 • Open blik op internationale groei en visie
 • Informeel en in vertrouwen connecteren

De eerste topondernemer die op 27 juni de bühne neemt en zijn internationale rugzak met u deelt is Sven Algoet, Founder en CEO van SWEET-SWITCH®.

Met ruim 20 jaar ervaring in global sales en een passie voor smaakvolle en gezonde voeding, sprong Sven Algoet in 2012 op de trein van het ondernemerschap. Een droom werd werkelijkheid met de geboorte van SWEET-SWITCH®, dat zich focust op unieke, innovatieve producten die het label suikervrij dragen (o.a. wafels, confituren, chocolade en snoepgoed).

Sven Algoet

Gezien suikervrij door velen wordt bevestigd als dé trend van de toekomst, en we hier mogelijk nog maar aan het begin staan, brengt dit voor SWEET-SWITCH® erg positieve vooruitzichten met zich mee. Het internationale groeiverhaal van het bedrijf wordt alvast aan hoge snelheid geschreven: met zijn 40ste exportland op zeven jaar tijd, kunnen we spreken van een krachtig voorbeeld voor velen.

Sven Algoet omschrijft zijn businessmodel als de Uber van de Confectionery Industry, en zoomt hier tijdens zijn International Growth Talk graag op in. Maar ook vragen als ‘Hoe start u met internationaal zakendoen?’, ‘Welke hulpmiddelen kunnen u grote stappen laten zetten?’ en ‘Wat moet u doen om sneller te groeien dan een ander?’, zullen enthousiast worden beantwoord.

Laat u inspireren en breng uw open blik mee, want deze sessie zal u van heel wat krachtige tips en tricks voorzien. Nieuwsgierig? Inschrijven kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Eva Baes

Programma:

 • 8.30 uur: Ontvangst met koffie en ontbijt        
 • 9.00 uur: International Growth Talk - Sven Algoet, Founder en CEO SWEET-SWITCH® ‘Sneller internationaal groeien door de sterke mix van wendbaarheid en innovatie’
 • 9.30 uur: Q&A – Open discussie/kennis- en ervaringsuitwisseling
 • 10.00 uur: Voorziene einde
   

Doelgroep

Ondernemers die internationale ambitie koesteren.

logo     EU

Adres

Viva Sara
Grote Markt 33
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze Growth Talk is gratis. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx