Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Infosessie: Verduurzamen van mijn bedrijfsvloot: alle relevante info op een rijtje!
elektrische wagen

Infosessie: Verduurzamen van mijn bedrijfsvloot: alle relevante info op een rijtje!

Elektrische wagens verschijnen steeds meer in het straatbeeld. Ze worden ook steeds interessanter, zowel qua rijbereik, voor het milieu als financieel. Ook autofabrikanten moeten massaal aan de stekker om hun milieudoelstellingen voor 2021 te halen. Voor bedrijven is het dan ook cruciaal om deze belangrijke evolutie niet te missen en het wagenpark future-proof te maken. Het opnemen van elektrische voertuigen in de vloot is vandaag immers geen onmogelijke opdracht meer, maar een mooie opportuniteit waar men niet langs kan in de komende jaren. Maar hoe begint u hieraan?

Tijdens deze infosessie krijgt u van onze deskundigen een antwoord op al uw vragen: hoe zit het nu juist met het rijbereik van de wagens? Wie komt in aanmerking om elektrisch te rijden? Welke laadinfrastructuur heb ik nodig op mijn site? Hoe zit het juist met tankkaarten? Wat is de total cost of ownership (TCO)?...

Energiebedrijf Yuso (Waregem) geeft een toelichting over het project “de slimste laadpaal”, dat ze mee realiseerden op de parking van het incubatie- en innovatiecentrum Greenbridge UGent Campus Oostende. U kunt na de infosessie ook deelnemen aan een rondleiding bij ons gastbedrijf Addax Motors, producent van elektrische bestelwagens.

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Bart Vansevenant.

Na deze infosessie is het mogelijk om uw onderneming verder te laten begeleiden en advies rond TCO, gebruikerspotentieel en laadinfrastructuur te krijgen op maat van uw onderneming. Voor alle info daaromtrent kunt u terecht bij Kristien Depraetere

Sprekers

Fleet360 (Bart Vanham en Wim Halsberghe), Volta (William Stinissen) en Yuso.

Partners

Deze sessie past binnen het project ‘One-stop-shop groene bedrijfsvloot’ met de steun van de Vlaamse Overheid, departement omgeving.

logo's

Aansluitend: Voka Connect ‘Mobiliteit van de toekomst’ 

De infosessie “verduurzamen van mijn bedrijfsvloot” gaat vooraf aan de netwerkactiviteit  “Voka Connect - ‘Mobiliteit van de toekomst”, eveneens bij Addax Motors en met aanvang om 19.00 uur. We gaan er in debat over welke (creatieve) oplossingen en opportuniteiten er zijn om onze mobiliteitsuitdagingen aan te pakken. Ook aan deze Voka Connect kunt u deelnemen, door bijkomend in te tekenen via deze link.

Addax

Adres

Addax Motors
Kleine Tapuitstraat 18
8540 Deerlijk

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx