Skip to main content

Infosessie Techtrip 2023

Van 4 t.e.m. 12 februari 2023 vindt naar jaarlijkse gewoonte de Voka Techtrip plaats, een reis met een gedreven groep ondernemers en onderzoekers. We trekken naar een werelddeel dat gekend staat op zijn hoogtechnologisch en digitaal ecosysteem. De bestemming? Die maken we bekend tijdens de infosessie op 14 september. Wees er dus zeker bij.

  

techtrip 2023

 

Na twee jaar corona gaat de wereld stilaan opnieuw open. We maken graag onze valiezen voor een spetterende inspiratiereis. Van 4 t.e.m. 12 februari 2023 trekken we traditiegetrouw op Techtrip met een groep van een 50-tal ondernemers en onderzoekers.

Naar waar trekken we?

De bestemming houden we nog even geheim maar onthullen we graag tijdens de infosessie op 14 september. Vanaf dat ogenblik kan je je meteen ook inschrijven en jouw plaatsje verzekeren. Wees er dus zeker bij.

Waarom moet je erbij zijn?

"Mindblowing!" − "Dagelijks verwonderd" − "Hyperintens" − "Eyeopener" 

Het zijn maar enkele woorden die kenmerkend zijn voor de Voka Techtrips. Intussen zijn we al toe aan de 7de editie. Hieronder nog eens een overzicht van de vorige reizen:

2016 Silicon Valley
2017 Boston & New York
2018 Zuid-Afrika
2019 China
2020 Israël
2022 Palo Alto & Austin

Contactpersoon

Elisabeth Minnaert

Groeitrajecten - Internationaal Ondernemen

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Indicatieve prijs: € 6.990 (excl. btw) op basis van een single kamer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie Festival van Vlaanderen